Selecteer een pagina

Mijn dochter is dol op zingen en dansen. Ze is bijna jarig  wil graag een speaker. Vooral een waar ze ook een microfoon op aan kan sluiten zodat ze mee kan zingen. Het liefst wilde ze er ook nog lichtjes in hebben en ingebouwd geheugen. Maar helaas dat is nog niet op de markt gebracht. Iedereen streamt tegenwoordig blijkbaar. Daarom gingen wij opzoek naar een goede Bluetooth speaker met een vet geluid voor haar. Ja, er zijn speakers met ingebouwd licht maar wij gaan voor het beste geluid met een goede bass voor haar lievelingsmuziek. Na wat zoeken komen we uit op de nieuwste JBL Charge 4 in de kleur blauw. Het liefst had ze de turquoise, maar die was al helemaal uitverkocht en de roze vond ze niet zo mooi dus gaan we voor blauw, een hele stoere petrol blauw.

JBL Charge 4

De JBL Charge 4 is een draadloze speaker, die je bedient via bluetooth. Geen gedoe met draadjes. Je neemt je JBL Charge 4 gemakkelijk mee naar het strand, het park en op vakantie. Wil je hem gebruiken zonder Bluetooth? Geen probleem dankzij de 3.5 mm aux-ingang. Hij is niet te zwaar en zowel liggend als staand te gebruiken.

De Charge 4 houdt het lang uit. De accu gaat tot 20 uur mee. Handig voor een weekendje weg of een dagje strand, of op de camping of tuinwerk of als je gaat ontspannen Bad. Geen energie meer in je smartphone? Met de nieuwe Charge 4 is dat verleden tijd. Je laadt makkelijk en snel je telefoon op met de ingebouwde powerbank. De JBL Charge 4 is waterdicht. Dat betekent dat de speaker ook onder water kan, tot 30 minuten en tot 1 meter. Je kan deze dan ook met een gerust hart gebruiken in en bij het zwembad, vooral met kleine kinderen en flink gespetter is dat erg fijn! JBL Connect+ deze feature kan je draadloos andere JBL speakers met deze features aan elkaar verbinden. Koppel er tot maximaal 100!

Wat zit er allemaal in de doos:

– JBL Charge 4
– USB C kabel (let op: er wordt geen usb stekker meegeleverd)
– Snelstartgids
– Garantiekaart
– Veiligheidsblad”

Wat vinden wij ervan

Haar verjaardag staat voor de deur en we hebben snel besteld zodat we zeker zijn dat we hem kunnen testen voor die dag. Mijn man heeft hem uitgepakt en geïnstalleerd, nou ja. Dat is wel zo gemakkelijk, dat had ik of mijn dochter van bijna 7  ook kunnen doen. Hij koppelt zo gemakkelijk aan je telefoon of in mijn geval de fitbit. Op beide staat veel muziek en die komt zonder moeilijke codes of lang zoeken meteen uit de speaker geblazen. Het geluid is echt bijzonder goed, ik had niet gedacht dat zo’n kleine speaker zo veel geluid kon produceren. De bass is geweldig, met twee extra JBL bass radiators aan de zijkant zie je die echt flink op en neer springen.

Er zit geen grill voor wat ze misschien wat kwetsbaar maakt? Ik ben fan van ingebouwd geheugen, misschien een tip voor JBL voor de volgende speakergeneratie. Maar ik heb geen spijt van deze aankoop, ik denk dat ze er heel blij mee gaat zijn. Zeker in combinatie met de Bluetooth microfoon die we besteld hebben. Dat wordt een muziekvolle vakantie dit jaar en de komende jaren.

Zijn jouw kinderen ook zo dol op zingen en dansen?

Lees ook: Verjaardag
Lees ook: Bluetooth
Lees ook: Zingen en dansen op muziek

Geverifieerd door ExactMetrics