Selecteer een pagina

Elke Dag Groener, in 365 stappen op weg naar een duurzamer leven’. Sla iedere dag een blad om in de bundel en doe je voordeel met de quote, het weetje of de tip. Wees gewaarschuwd want je wordt aan het denken gezet!

Elke Dag Groener

In deze kalender zijn 12 keer 28 tot 31 tips gebundeld. Met de gedachte dat je met kleine stapjes na een langere periode ook significant voordeel behaald. Niet alleen voordeel voor het milieu trouwens, maar ook voor de eigen portemonnee. Om te beginnen is deze kalender namelijk jaar op jaar weer te gebruiken. Ook is de kalender gedrukt op papier gemaakt van landbouwafval. En dan meer over de inhoud. Soms liggen de tips voor de hand maar was je ze even vergeten. Of overheerst het gevoel van waarom heb ik dat niet eerder zelf bedacht. Het is fijn om op regelmatige basis een klein zetje te krijgen. Een duwtje in de goede richting. Naar een duurzamer leven welteverstaan.

Jaarkalender Elke Dag Groener

Mijn ervaring met ‘Elke Dag Groener’

De bundel rust stevig op zijn geraamte en de omslag spreekt erg tot de verbeelding. Ik sla om richting de lopende maand november en lees over zuinig zijn met water. Gooi het kookvocht van je groenten niet weg, het zit boordevol vitamines. Gebruik het liever als basis voor soep, saus of smoothie. Je kunt er vervolgens ook de rijst of aardappelen in koken. Kijk, ik verwende de planten in de tuin met het afgekoelde vocht, maar dit is nog beter voor de inwendige mens. Check het label van je kleding op duurzame materialen, deze grondstoffen worden ook opgesomd. Weiger vanaf nu rietjes, drink uit een glas. In 2021 worden rietjes net als wattenstaafjes en plastic bestek verboden binnen de EU. Gebruik verdund appelazijn als conditioner voor je haar. Het geeft glans en volume en helpt tegen roos.
Deze paar voorbeelden geven al aan dat de opgetekende tips heel breed van aard zijn. Over de hele linie van het leven zijn er mogelijkheden en kansen die je niet onbenut hoeft te laten. Kennis is macht en deze bundel maakt het mogelijk dat ik een grote stap de goede kant op kan zetten. Een FOOTPRINT.

Informatie

‘Elke Dag Groener’
Auteur/ samensteller: Ageda Venema
Vormgeving: Harmen Heida
Omslag: Riedel Design
Druk: De Groot, Grootgedrukt.nl
Papier: PaperWise
Ringband
Afmeting: 16 x 21 cm
Nb. met de kortingscode elkedaggroener10% ontvang je 10% korting op je bestelling.

Lees ook:

Leef jij elke dag groener?

Geverifieerd door ExactMetrics