Thuisleven.com
Een gezellige lowbudget Bingo avond
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Doe het zelf (D.I.Y.) > Een gezellige lowbudget Bingo avond.

Een gezellige lowbudget Bingo avond.

Linda~ Nu Sinterklaas alweer een tijdje het land uit is  zijn de meeste mensen druk bezig met de voorbereidingen voor Kerst. Een groot deel van de huizen is al helemaal versierd voor de feestdagen en wat een gezelligheid vind ik dat altijd. De vele lampjes, de prachtigste decoraties, iedereen doet z’n best om er elk jaar weer iets moois van te maken. Het huis wordt opgeruimd en overbodige spullen worden weggedaan, gelukkig steeds meer naar een goed doel of mensen die het goed kunnen gebruiken. Met kerst liggen er immers weer mooie cadeaus onder de kerstboom. Toch is het tijdens deze drukke maand ook erg belangrijk om eens te ontspannen en met vriendinnen af te spreken. Ik merk aan mezelf dat het er soms niet van komt vanwege vermoeidheid en drukte, maar de keren dat het me wel lukt om wat af te spreken geniet ik er ook dubbel van.

Budget Bingo avond met vriendinnen.

Rondom de feestdagen kwam het regelmatig voor dat vriendinnen me vroegen om wat af te spreken. En wat cadeaus voor elkaar te doen als soort van surprise. Alleen dan een beetje verlaat, in verband met de drukte rond Sinterklaas. Nu vond ik het zelf een beetje vervelend om nee te moeten zeggen omdat december toch een dure maand is. Vooral nog met een tweeling die dan jarig is. En toen kwam ik ineens op een heel leuk, duurzaam en vooral goedkoop idee. Een bingo avond waarbij je spullen meeneemt die je zelf niet meer gebruikt maar die verder nog in goede staat zijn. Er zitten een aantal leuke voordelen aan zo’n Bingo avond met vriendinnen:

  • Je ruimt je huis stukje bij beetje op
  • Het wordt gegarandeerd een gezellige avond met vriendinnen
  • het is zeer budgetvriendelijk
  • je gaat naar huis met “nieuwe” spullen

Lowbudget Bingo avond.

Een tijd geleden hebben wij met onze meiden zo’n avond georganiseerd en het was echt een succes. Aangezien er twee meiden zwanger waren en eentje net bevallen was had ik een aantal leuke cadeaus die perfect waren voor deze dames. Ik had een kookboek van Lief Lifestyle, een setje rompers met “papa is de aller-liefste” en “mama is de aller-liefste” en als derde cadeau had ik een setje kerstslabbetjes met onder andere “mijn eerste kerst”. De rompers en slabbetjes had ik over omdat we na de geboorte van onze tweeling zo verwend waren met kleertjes, spullen en nog veel meer dat hier zelfs nog de prijskaartjes aanzaten. Het was niet zo dat ik ze niet leuk vond, integendeel, maar ze waren dus over. De meiden waren dan ook meteen enthousiast en er werd druk om gespeeld, wat dan weer een groot compliment was. Maar hoe spreek je zo’n Bingo avond dan eigenlijk af? Dat is heel simpel: van tevoren prik je een datum en je bepaalt samen hoeveel cadeaus iedereen meebrengt. Daarnaast spreek je nog even af wie voor de hapjes zorgt of dat ieder wat meebrengt.

Onze avond zag er als volgt uit:

Wij waren met vier dames en hadden ieder gezorgd voor drie cadeaus omdat we nog niet wisten hoe lang zoiets zou duren. Eerlijk is eerlijk, dat kun je ook niet echt zeggen omdat dat afhankelijk is van hoeveel je gezellig zit te kletsen want dat is uiteraard ook belangrijk en hoe snel iemand de nummers leest. Omdat wij om de beurt een ronde de nummers voorlazen wisselde het per ronde hoe snel het ging. Voor de hapjes hadden mijn zus en ik dit keer gezorgd omdat er nog veel over was van de verjaardag van onze tweeling. Het blijft toch elke keer weer een kunst om dat goed in te schatten, maar beter teveel dan te weinig, als er maar niks weggegooid wordt. Dan terug naar de Bingo, wij spraken af dat je steeds bij 1 rijtje een cadeautje uit mocht kiezen die je wilde hebben. het maakt niet uit welke regels je hebt, als je deze maar vooraf samen afspreekt en je het er allemaal mee eens bent. Uiteindelijk was iedereen erg tevreden met de gewonnen cadeaus en dat telt. Ikzelf had het volgende gescoord:

  • Een set heerlijke gezichtsmaskers die ik nooit koop maar waar ik wel van geniet
  • Een pakket om lekkere koekjes en oliebollen te bakken met onze tweeling inclusief schaal
  • Twee handige koffiebekers om mee te nemen (ik ben dol op koffiebekers haha)

Kortom, we hebben samen een hele leuke maar vooral budgetvriendelijke avond gehad en dat tussen de feestdagen door.

Lees ook:

Heb jij nog tips voor een leuke avond?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics