Thuisleven.com
eetset

DOIY- eetset voor kinderen

De omschrijving van dit artikel in de webwinkel van Ditverzinjeniet.nl begint er al mee; maken jouw kinderen ook altijd zo’n drama met eten? Nou, een drama maken we er niet van, maar eten doet Elin nu ook niet. Haar ontbijt en lunch gaat er wel in en alles waar chocolade in, op of aan zit gaat er ook goed in, maar het avondeten eet ze niet of nauwelijks. Toen ik dit product in de webwinkel tegenkwam, zette ik dit meteen op het verlanglijstje. En bovendien kreeg ik dit artikel nog thuisgestuurd ook om te testen.

DOIY Eetset voor kinderen, Eten en drinken met huizen en kastelen

Bij het zien van dit prinsessen-eetsetje was Elin de koning te rijk. In eerst instantie had ze niet helemaal door dat het een eetsetje was. Ze dacht dat je er water in zou kunnen doen en met Playmobil-prinsesjes in kan spelen. Ja, dat kan natuurlijk ook, maar ik wil ‘m toch echt gaan gebruiken om van te eten. Gelukkig was dat bij haar ook prima.
Elke keer als we gaan eten mag ze helpen met tafeldekken en zet ze vol trots dit eetsetje op tafel. Het “zonnetje” moet gevuld worden met water en na het eten moet in het “wolkje” een toetje – ik had zelf nog niet eens gezien dat het een zonnetje en wolkje waren, maar zij zag dat direct. Het bordje heeft de vorm van een kasteel en het bestek zijn 3 toverstafjes. Al deze onderdelen zitten in een dienblad, zodat het niet makkelijk omgestoten kan worden. Super handig dus! (En toch krijgt ze het nog voor elkaar om het bekertje om te gooien 😉 )

Verschillende eetset varianten

Dit eetsetje is in 3 verschillende varianten verkrijgbaar:
Landschap: dit eetsetje heeft bord in de vorm van een huis, een bakje in de vorm van een wolk, een beker in de vorm van de zon en een lepel, mes en vork in de vorm van een boom;
Ruimte: deze eetset heeft bestek in de vorm van raketten, een beker in de vorm van een ster en een bakje in de vorm van een space-wolk;
Prinses: en deze eetset heeft een bord in de vorm van een kasteel, een beker en bakje in de vorm van een zon en wolk en een mes, lepel en vork in de vorm van een toverstafje.

Wat vinden onze kinderen van de eetset?

En of Elin haar bord van deze eetset wel leeg eet? Ja, ze eet wel ietsje meer dan ze ooit gedaan heeft (al zou ze wat mij betreft nog best wel wat meer mogen eten ;-). Ze is in ieder geval nog steeds heel blij met deze eetset!

Tip: deze eetset kan ook een origineel kraamcadeau zijn!

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics