Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Basic T-shirts voor de bewuste man

Basic T-shirts voor de bewuste man

Veel mannen dragen dagelijks een T-shirt. Onder hun mooie pak of onder de warme trui. Of gewoon als ze zin hebben in een basic look. Je hebt verschillende modellen T-shirts. Met ronde hals, V-hals, korte en lange mouwen. Maar waar koop je als bewuste man nou jouw favoriete T-shirt?

Ronde hals, korte mouw

Als je een T-shirt koopt, kijk dan goed naar de pasvorm. Niet iedereen staat een diepe V-hals en daarnaast is een te kort T-shirt killing voor je imago. Niemand wil toch dat die omhoog kruipt, als je even iets aan moet pakken. Lange mouwen dragen we vooral in de winter. Dus voor dit artikel richten we ons op de bewuste man die T-shirts met korte mouwen en een ronde hals draagt. Lekker basic!

Op zoek naar een nieuwe?

Je hebt allemaal zo je favoriete winkel waar je dat basisshirtje koopt. Maar ben je niet tevreden of zoek je een andere winkel? Kijk dan eens in de webshop van Bamigo! Hier vind je de basis T-shirts in diverse modellen en in drie verschillende basic kleuren: wit, zwart en kaki. Bamigo verkoopt T-shirts die gemaakt zijn van bamboe. Dit is een ademend en comfortabel materiaal, waarbij je je altijd fris voelt. En dat is precies wat je wilt, bij zo’n shirtje. Vooral als je hem onder je nette kleding draagt.

Bewust kopen

De kop van dit artikel vertelt je al over de bewuste man. Maar wat is er nu zo bewust aan het kopen van een T-shirt van bamboe? Bamboe is een gras, van een soort dat eindeloos groeit. Sommige bamboesoorten maken meters per dag. Dat betekent dat je er bijna ongelimiteerd van kunt snijden. Het gras is hol, waardoor het vocht opneemt. Handig, als je nogal eens transpireert. Het is een ijzersterke vezel. Daarnaast is een materiaal als bamboe op diverse manier milieuvriendelijk. Hoe? Check het op de site van Bamigo!

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics