Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Zonnige lente puzzels van CRE8.

Zonnige lente puzzels van CRE8.

De lente is in volle gang, dat betekent veel frisse kleuren en een zonnetje over al het moois dat bloeit. Een heerlijk uitzicht waar ik uren naar kan turen. Er zitten heel wat momenten bij dat ik mijzelf betrap op het niet lezen van een boek. Dan ben ik enthousiast begonnen met een recensie en zodra het zonnetje dan op mijn toet komt gaap ik alweer naar buiten. Tot mijn ogen vallen op de woorden: zonnige lente puzzels van CRE8. Daar wil ik meer over weten, jij ook?

Eerst even over CRE8.

CRE8 is een cadeauwinkel in hartje Amsterdam die haar producten recht voor je ogen maakt. Een webshop waar je originele geschenken (in)koopt. Het is een kleine fabriek waar je je ontwerp laat 3D-printen of lasersnijden. Bovendien heeft CRE8 een stichting die jongeren de kans geeft deze ambachten te leren. Een gastvrije winkel-en-werkplaats-in-één, kortom, met volle aandacht voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Puzzels.

In de webshop van CRE8 vind je o.a. een ABC-puzzel, een cijfer puzzel en zelfs een naampuzzel. Eén cijfer of letter bestaat uit meerdere stukjes met elk een eigen kleur. Wel komen de kleuren terug in andere puzzelstukjes waardoor de puzzels een mooie rustgevende uitstraling hebben. Met heerlijke frisse, zomerse kleuren trekken de puzzels van CRE8 deze lente de aandacht. Mocht je een van deze lente-specials willen bemachtigen dan zul je snel moeten zijn, ze zijn namelijk alleen deze lente te koop.

Onze ervaring.

Nadat ik de bestelling heb doorgegeven (een lente-special puzzel van het alfabet) ontvang ik na een paar dagen al een mailtje van de fietskoerier. Een beetje staar ik er wel naar, want dit principe kennen wij in het zuiden van het land nog niet. Ik duik meteen de website op van het bedrijf en verdiep mij even in de werkwijze. Geniaal!
Als we dan toch vriendelijker voor het milieu moeten zijn is dit een stap in de goede richting, hopelijk breid de fietskoerier snel het gebied uit en nemen ook bedrijven die eten bezorgen hier een voorbeeld aan…

Terug komend op de puzzel die ik besteld heb. De puzzel ontvang ik in een luxe doos. De letters en cijfers kan ik uit het karton drukken. Erg leuk gedaan. Na het open maken van de doos, als je slim bent doe je dit netjes zodat je na gebruik de puzzel weer goed op kunt bergen, zie ik de puzzel liggen.
Wat is hij mooi!

Ik kiep de puzzel meteen om en bewonder de stukjes een voor een. Al snel zie ik dat de puzzel eindeloos te variëren is aangezien de stukjes niet exact op de plek hoeven te komen liggen zoals ze lagen. Wil je de uitdaging iets moeilijker maken ga je aan de slag door dezelfde kleur niet tegen elkaar aan te leggen, wil je het makkelijker dan leg je ze erin tot het past ongeacht of dezelfde kleur tegen elkaar aan ligt.
Zo maak je de puzzel ook voor oudere kinderen (of volwassenen) interessant.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

39 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics