Thuisleven.com > Kinderen > Winter doeboek en Super Dino Doeboek van Denksport met winactie

Winter doeboek en Super Dino Doeboek van Denksport met winactie

Met de aankomende Kerstvakantie kan ik mij indenken dat er heel wat momenten bij zitten waarop je graag wilt dat je kind zich even amuseert. En ofschoon ze tegen die tijd volop nieuw speelgoed hebben, kan het ook zomaar zijn dat de nieuwigheid er alweer vanaf is en hij/zij toch graag even iets anders wilt doen. Met de nieuwe Denksport boeken moeten die momenten geen probleem meer zijn. Kies je voor het Winter doeboek en/of voor het Super Dino Doeboek?

Winter doeboek

Een boek boordevol met sudoku’s, Zweedse puzzelfs, lijnpuzzels, zoek de verschillen, doolhofjes en woordzoekers. Naast de bekende puzzels staan er ook een aantal puzzels met een nieuwe twist waarbij er gerekend, gerijmd en geteld moet worden. Tevens zijn er wat leuke kleurplaten in het boek verwerkt en kun je je Engels iets bijspijkeren. Dat allemaal in een geheel winterse stijl. Het Winter Doeboek is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Super Dino Doeboek

Is jouw kind helemaal gek op Dino’s en weet hij er zo’n beetje alles over? Dan kun je met het Super Dino Doeboek je kennis testen. Los de verschillende puzzels op, lees de weetjes en probeer de moppen uit je hoofd te leren zodat je iedereen kunt foppen. Dat klinkt nog wel goed te doen maar lukt het je kind ook om het dino geheimschrift te ontcijferen?
Waarschijnlijk ben je in het midden van het boek ook al iets aparts tegen gekomen. Dit is een echte dino 3D-puzzel. Leuk om in elkaar te zetten zodra alle missies in het boek zijn volbracht.
Ook dit boek is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Conclusie

Kinderen zijn uit nature leergierig. Geef ze een opdracht en ze voeren de taak uit. Geef ze kennis over letters en cijfers en ze gaan woorden maken of rekenen. Als overblijfjuf op de basisschool zie ik drie keer per week kinderen uit de groepen 2 en 3 en dus ook de vorderingen, tevens ben ik moeder van 4 kinderen waarvan de jongste 9 jaar jong is. Uit ervaring weet ik dan ook dat doeboeken, die gegoten zijn in een thema, ontzettend hip zijn bij kinderen.

Afgelopen week ontving ik de boekjes en jongste dochter ging er meteen mee aan de slag. Een aantal opdrachten vond ze makkelijk anderen vond ze moeilijker. Wel was het duidelijk dat ze het Super Dino Doeboek toch net wat makkelijker vond dan het Winter Doeboek.

Win

Wij mogen van Denksport één Winter Doeboek weggeven aan onze lezers. Wil jij kans maken op deze leuke prijs plaats dan onder 3 willekeurige blogs op Thuisleven, waaronder deze, een reactie.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

Op 11 december 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

52 reacties