Thuisleven.com > Win(naar) > Winnen- Vtech babypop Bobby gaat in bad! (gesloten)

Winnen- Vtech babypop Bobby gaat in bad! (gesloten)

Door de overweldigende reacties van onze lezers op Rianne’s review van Hoera! Welkom baby Bobby! mogen we van Vtech een exemplaar verloten. Zo zie je maar weer dat actief reageren op blogs helpt!

Winnen

Wij verloten een Babypop Bobby gaat in bad van Vtech. Wil jij graag kans maken op deze leuke prijs, vul dan onderstaande zin zo origineel mogelijk aan:

Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik …..
Bonus, tip onder het bijbehorende Facebook bericht de ultieme poppenouder.

Vanwege de voorjaarsvakantie loopt de winactie een week langer dan je gewend bent.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterestBloglovin en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 13 maart 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

 

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

109 reacties

 • Zodat ik geen boos zoontje meer heb als er poppen reclames op tv voorbij komen. Dan zegt hij ‘Ook ook!’ Vind hij erg leuk om mee te spelen. Hij had een pop maar helaas stuk gegaan

 • hem aan onze 3 meiden samen ( 6 jaar, bijna 3 en 1). Een pop die in bad mag hebben ze nog niet! En een jongetjespop al helemaal niet. Dat is vast reuze interessant ☺.

  In elk geval kan er hier lang meegespeelt worden .

  Superleuk een winactie hiervan!

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik ….. Gezellig hem kan badderen tegelijk met mijn 1 jarige dochter in haar babybadje, en mijn 6 jarige dochter doet hem ook vast graag een keer in bad! Er zal goed voor hem gezorgd worden 🙂

 • Ik mijn jongste dochter (een echte poppenmoeder) erg blij kan maken. We zijn nu bezig met zindelijk worden. En als haar stickervel vol is krijgt ze haar gewenste poppenbad en douche. En daar zou deze pop heel mooi in kunnen.

 • Ik wil baby Bobbi graag winnen zodat ik m’n kleine nichtje Fayen heel blij kan maken! Eindelijk eens samen met een babypop in bad, dat mag ze namelijk niet met haar andere poppen.

 • Ik wil baby bobby graag winnen zodat ik deze aan mijn nichtje Lotte kan geven. Zij wordt in juni grote zus van een lief broertje. Zo kan zij samen met mama de baby in bad doen!

 • Ik wil baby bobby graag winnen omdat mijn dochter Rosalynn een echte poppen moeder is, ze zal deze mooie pop fantastisch vinden omdat ze deze lekker in bad kan doen

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik hem samen met mijn 2 dochters lekker kan verwennen. Dan gaan we nog vaker in bad en nog langer. En nog een leuke verrassing voor onze dochter Noor die bijna jarig is

 • Die aan mijn bijna 3 jarige zoontje kan geven. Hij mag super graag in bad, een pop heeft hij nog nooit gehad maar weet zeker dat hij dit wel heel erg leuk zal vinden. Baby’s vindt hij namelijk ook het einde en doet altijd super lief tegen zijn kleine baby neefje. Samen met Bobby in bad zal zoveel gezelliger zijn!

 • Zodat ik de stralende lach van mijn kleindochter zie en de sterretjes in haar ogen zie omdat deze pop perfect bij haar past en zeg nu zelf kleindochter gelukkig, oma supergelukkig

 • Zodat ik niet meer een gewone baby pop mee hoef te geven in bad, en die vervolgens nog dagen staat uit te lekken omdat het water er niet goed uit kan, en daardoor niet kan worden aangekleed na het bad. Mijn dochter van 3,5 wast altijd eerst haar babypop en dan zichzelf in bad.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik …..wij ons meisje kunnen leren hoe leuk het is om te badderen en een babypop echt te verzorgen, zoals papa en mama dat bij haar ook doen (wie weet gaat ze haren wassen dan ooit weer leuk vinden hihi).. maar hij blijft gewoon geweldig vanaf de 1e review en de afbeelding vd pop was ik verliefd.. En niet alleen ik mijn moeder stiekem ook, want die was gelijk al in de stad aan het vragen geweest of de pop ergens verkrijgbaar was(maar momenteel nog niet).. Het lijkt me stiekem ook een geweldig kado voor haar verjaardag begin april. Dus ik waag heel graag een kansje.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik ook een rustig een voetbalwedstrijdje kan kijken. Nu moet ik met onze dochter make-uppen. Aankleden. Badderen. doktertje spelen. Een maatje voor haar zou haar fantasie de vrije loop geven en papa iets meer rust

 • Mijn vriend vast veilig kan laten oefenen met het verzorgen van baby’s. Nee grapje. Zodat ik Mn neefje, een echte poppengek, erg blij kan maken. Zo kan hij alvast oefenen met het verzorgen van zijn tweelingzusjes straks!

 • Ik wil baby Bobby graag winnen zodat ik mijn jongste kleindochter mama mag maken van dit leuke jongetje en mijzelf overgrootmoeder mag noemen. Leuk toch ! Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn kleindochters oogjes zie glimmen. Oogjes van plezier, omdat oma haar iets geeft wat zo leuk is, dat ze zo blij ernee is , en danst van plezier.

 • Geweldig deze pop! ❤️❤️ Hier een meisje die heel graag moedertje speelt. Ze is dol op haar stoffen poppen maar deze mogen niet mee in bad! Wat zou onze Amber het geweldig vinden om voor Bobby te mogen zorgen! ❤️❤️❤️

 • Wat zorgt onze Lola toch graag! Vooral nu ze een klein broertje heeft wil ze met alles helpen. Soms kan iets niet omdat ze daar zelf nog te klein voor is en dat vind ze dan erg jammer. Gelukkig is er baby Bobby waarvoor ze zeker onwijs goed zal gaan zorgen!

 • Poppen niks voor jongens?? Echt wel!! Onze Lucas is er ( stiekem) dol op. Naast erg wild spelen vind hij het ook heerlijk om met de pop van zijn zus te knuffelen. Hopelijk mag hij met deze prijs ook zijn eigen pop winnen!

 • Graag omdat onze Noa over enkele weken grote zus gaat worden. Dankzij baby Bobby kan ze oefenen hoe het is om voor een ander te zorgen en kunnen we haar laten zien hoe je voor een baby zorgt. Ze is dol op haar badje en zal het super vinden Bobby mee te nemen!!

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn jongste twee…kan verrassen hiermee. Zij spelen vaak vader en moedertje en alle poppen hebben hier een wereldleven, dat willen wij bobby ook graag geven:-).
  Wat een verzorging zal hij krijgen elke dag, bobby is meer dan welkom dus ik hoop dat hij hier komen mag!

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn dochtertje kan leren hoe zij straks mij kan helpen met het verzorgen van haar broertje als die geboren wordt. Het zou gelijk een mooi verjaardagscadeau zijn voor haar.

 • Ik wil bobby graag winnen zodat ik mijn dochter heel blij kan maken en ze met de pop gaat spelen in bad inplaats van een zwembad maken van onze badkamer

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn dochtertje jaloers kan maken. Dan ga ik samen met de pop badderen. Uiteraard zal ik haar dan daarna vertellen dat zij ook met hem in bad mag en dat ze hem mag houden als ze er goed voor zal zorgen.

 • Zodat mijn 2 dochters toch nog hun o zo gewilde broertje krijgen en hem dan ook nog zelf in bad mogen doen. Dat is toch geweldig!!! Ze hebben ook al een naam bedacht. Hij zou Ruben gaan heten en vreselijk veel liefde ontvangen van zijn 2 moeder zussen van 6&3 jaar oud.
  Ikzelf ben door de blog ook erg enthousiast geworden. Wat een gaaf ding zeg! M’n vriendin getagged op fb want deze is ook leuk voor haar dochter. Nu maar duimen ❤

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn dochter super blij maak. Ze is al zo lekker moederlijk ook naar der broertje toe. Dan heeft ze nu der eigen baby hihi

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik daar mijn twee kinderen mee kan verrassen. Ze gaan super graag in bad en daar past Bobby helemaal bij! <3

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik daar mijn twee kinderen mee kan verrassen. Ze gaan super graag in bad en daar past Bobby helemaal bij! <3

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn dochtertje er mee kan verrassen,zij wil vast heel graag op Baby Bobby passen

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn dochter & klein dochter kan verassen met een ”kleine bobbi” wat is hij leuk (Y) . Alleen de naam al had mijn aandacht, omdat onze zoon Bob heet.

 • Geweldig voor onse kleine meid van 5.
  Wíe weet groeit er nog een klavertje vier in onze tuin die geluk brengt ❤

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn dochter Jennifer onverwachts blij kan maken.Deze poppenmoeder is al een tijdje van slag,omdat haar pop Sandy is aangevallen door de hond.Nou is dat makkelijk op te lossen maar deze mama,,vergeet”steeds tekijken voor een nieuw exemplaar in de stad ,,schaam”
  Dus ik waag een gokje voor deze leuke prijs die zeer welkom is;)

  Groetjes Chantal

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik …. na 4 kindjes ons gezin compleet vind maar onze jongste dochter heel veel van babies houd, ze graag helpt verzorgen knuffelen en er mee wandelt.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn zoontje niet meer alleen in bad hoef te doen. Hij wil altijd graag met zijn zusje in bad, zij kan alleen nog niet zitten dus het gaat nog niet. Momenteel is hij erg de verschillen tussen jongens en meisjes aan het ontdekken. Het is erg leuk om hem een pop te geven die net als hem is.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn kleine poppenmoedertje binnenkort haar pop kan laten wassen terwijl mama haar babybroer/zus (geheimpje 😉 ) in bad stopt.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn kleine poppenmoedertje (1,5 jaar) heel blij kan maken. Ze is de hele dag in de weer met haar 2 popjes, die kunnen helaas niet in bad. Wat zal ze het leuk vinden om samen met haar popje te badderen!

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik in bad de tijd krijg mijn eigen haar te wassen zonder de hulp van 3 kinderen en niet constant spullen uit bad moet vissen die er niet in mogen. Ze zouden Bobby geweldig vinden!

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn dochter niet meer hoor zeggen “ik wil graag een broertje of zusje”. Ze heeft een broer van 2 jaar ouder maar sinds ze 2 kleine nichtjes heeft van 1 jaar en 2 maanden, lijkt het haar zo leuk als er nog een baby hier in huis zou komen. Dat zie ik zelf niet zitten dus ik hoop haar met baby Bobby blij te kunnen maken.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik ….. mijn dochtertje je daar blij mee kan maken. In bad gaan vind ze super leuk, maar haren wassen niet. Misschien helpt het als bobby met zijn eigen sproeier ook zijn haren wast.

 • Ik wil baby Bobby graag winnen zodat ik mijn 3 meisjes kan verrassen met deze leuke pop. We zijn groot fan van VTech speelgoed

 • Ik volg op ig onder Momzymom
  Pinterest onder DinyG, Bloglovin volg ik, Facebook onder dinygijsberts, youtube abbo,Twitter onder MissMomzy.
  Ik wil baby bobby graag winnen zodat onze Amanda met moederen kan beginnen want jong geleerd is oud gedaan en zo zijn er de beste ouders door ontstaan !

 • Wat een geweldige pop!! Onze 2 kids zouden Bobby verwennen en goed voor hem zorgen!! Noa en Dex zijn dol op in bad gaan en super als Bobby mee mag!

 • Bobby, Bobby!! roepen de kids hier al!! Lucas en Lola zijn dol op in bad gaan en mogen hopelijk met baby Bobby oefenen voordat de nieuwe baby er aan komt❤️❤️

 • omdat ik onze Lucas met Bobby kan laten oefenen hoe je zachtjes met een baby om moet gaan zodat hij zijn zusje hopijk wat rustiger benaderd

 • Hopelijk even rust krijg omdat de kids mij steeds (nep) thee en koekjes willen voeren! Baby Bobby heeft daar vast meer In in om dat de HELE dag door te krijgen haha!

 • Zodat ik de onze Lieve haar grootste wens uit kan laten komen, een baby voor zichzelf om heel de dag voor te mogen zorgen! Haar broertje is een prematuurtje en nog te kwetsbaar voor haar om mee te helpen

 • Ik dan toch nog een zoon in dit meidenhuis krijg
  Mijn meisjes zijn gek op poppen en willen graag poppenmoedertje over Bobby, dus wij willen hem graag opnemen in ons gezin

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn nichtje Sue er heel blij mee kan maken. Ze is pas ruim 2 jaar, maar behandelt een pop als haar eigen kind en geeft de pop ook bv zogenaamd eten en drinken, ZO leuk!!

 • Onze dochter wordt grote zus!
  Ze geeft nu al aan dat ze graag wil helpen met de baby
  Haar eigen ‘Bobby’ pop in bad doen is natuurlijk super leuk en leerzaam.
  Wat mama kan, kan ik ook !

 • wow unieke kans want mijn poppenmoedertje word grote zus dus hoe gaaf zou het zijn als ze mee kan moederen

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn kleindochters in bad hoor gillen van plezier! Wat een leuke prijs is dit zeg! Wat zullen de meiden blij zijn mocht oma de gelukkige winnaar worden! Nu maar duimen!

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn lieve poppendochter blij kan maken met deze geweldige baby die ze zo graag wil.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik ons dochtertje super blij kan maken!
  Ze heeft haar elektronische pop (met stoffen lijf en batterijen) gewassen en daar was deze pop helaas niet voor bedoeld.
  Dus als ik deze pop zou winnen zouden we daar super blij mee zijn!

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik …. punten kan scoren bij mijn tweejarige peuter puber!

  Sinds dat haar broertje (vijf maanden geleden) is geboren moet ze niet zoveel van mij hebben zodra papa thuis is. Het is allemaal vast een fase, maar ik vind hem vervelend haha.
  Wanneer ze getroost wil worden.. papa
  Wanneer ze een koekje wil.. papa
  Wanneer ze een spelletje wil doen… papa
  Wanneer ze een boekje wil lezen… papa
  Wanneer ze naar de speeltuin wil.. papa
  Wanneer ze naar bed gebracht moet worden… papa
  En wanneer mama om een knuffel vraagt? Juist…. dan rent ze naar papa ‘Nee papa knuffel’. En daar kun je het dan maar mee doen haha. Dus je begrijpt dat ik wat onderhandelingsmateriaal nodig heb, of gewoon wat liefde wil kopen, of gewoon een lief gebaar wil maken naar mijn dochter, omdat ze moet weten dat zij nog net zo belangrijk is als voordat Sepp er was 🙂

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik mijn dochters en mijn gastkinderen blij kan maken
  Kunnen ze lekker mee spelen en kan in de zomer dan ook mooi mee naar buiten als we met water spelen
  En met goed geluk helpt baby Bobby onze jongste dochter ook af van de angst van haren wassen

 • Mijn broer en zus zijn mij een beetje zat
  en daarom wil ik met een nieuw vriendje in bad.
  Want in bad zou ik willen gaan,
  Alleen is er echter niks aan……
  Baby Bobby zou ik daarom willen winnen,
  Ik kan niet wachten om te beginnen

  X Keet

 • … zelf ook eens tijd heb om mijn nagels te lakken terwijl dochterlief zich liefdevol ontfermt over haar poppenzoon?

 • Ik doe heel graag mee met de snelloting! Ik wil graag deze baby bobbywinnen zodat ik mijn kleine nichtje kan verrassen.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik Mijn 3 kinderen wellicht kan overtuigen om te douchen en niet in bad…. ze vinden douchen eng… dus Bob zet hem op! Help ons uit de brand en kunnen de badjes eindelijk na 6,5 jaar aan de kant!

 • Ik wil baby bobby graag winnen zodat mijn kleine poppenmoeder hier thuis heeeel blij gaat zijn dat er eindelijk een pop mee in bad kan.
  Ze sjouwt de hele dag met poppen…maar ja in bad doen betekend ook lang wachten tot de poppen weer droog zijn 🙂

  Deze papa duimt mee

 • k wil Baby Bobby graag winnen zodat ik …..mijn kleindochtertje kan verrassen met deze geweldig leuke pop.
  Ik zie het al helemaal voor me hoeveel plezier ze zal beleven met Bobby

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik ….. mijn kleindochter kan laten genieten van de vrolijke reacties van babypop Bob en ze hierdoor haar eigen waterangst vergeet!

 • Mijn meisje heeft 1 wensje♡♡♡!!!!!
  En dat is mama ik.zou dolgraag een poppenmama willen zijn bijna 3 jaar ze is bijna jarig!.
  En ze roep het al 1 jaar lang aangezien ik alleenstaande moeder ben met 3 kindjes.
  Met klein inkomen is onmogelijk dit aan te schaffen. Door omstandigheden. Daarom zou dolgraag haar willen verrassen.

 • Wat een mooie leuke originele speelse pop echt iets voor mijn badkip jacey jazzlin die vind water het belangrijkste wat er is het liefst zit ze 24 uur in bad.

 • Ik wil Baby Bobby graag winnen zodat ik daar mijn nichtje Sue van ruim 2 jaar blij mee kan maken. Ze is echt als een moeder voor haar poppen, geeft ze eten, doet luier om, etc. etc.

  Kortom Sue is de ultieme poppenouder!