Thuisleven.com > Kerst (en Oud & Nieuw) > Winactie – Radbag shoptegoed

Winactie – Radbag shoptegoed

Ofschoon wij bij Thuisleven geheel in het teken staan winnen en de meesten mensen denken aan het vullen van een jute zak voor 5 december, is er eind van de maand december een feest dat wellicht net zo gezellig, dan wel niet gezelliger is. Ik heb het natuurlijk over Kerstmis. Een feest wat in het teken staat van onder andere gezelligheid, vele lichtjes, een kerstboom, veel en lekker eten en het liefst héél véél cadeautjes. Toch?!?

Wellicht geeft u iets minder om cadeautjes maar ik ben er dol op. Niet alleen om te krijgen maar ook om te geven. Zo begin ik elk jaar vanaf de zomervakantie al met het verzamelen van cadeautjes. Soms zelfs nog eerder (als ik er bijvoorbeeld tegen aanloop). Dit heeft behalve het op tijd klaar zijn ook nog eens het voordeel dat je net voor de decembermaand niet meer zoveel in een keer uit hoeft te geven. Dat is dan weer lekker gunstig, het nadeel daardoor is wel dat ik soms niet meer weet wat ik heb en er toch stiekem het e.e.a. bij komt op het eind. Maar ach…

Unboxen van cadeaus

En nu we het toch over cadeaus hebben. De trend van dit jaar is het unboxen van cadeaus. Unboxen kent u wellicht wel van het unboxen van een Monsterdoos of een ander leuk pakket dat u ergens goedkoop kunt bestellen of zelfs gratis krijgt bij een winkel. Maar het unboxen van kerstcadeaus gaat dus de trend worden van dit jaar. Maar hoe doe je dat nou?
Heel simpel je stelt het namelijk geheel zelf samen.
Bijvoorbeeld:
Je neemt een prachtige mand / doos / kist of iets anders. Vervolgens kleed je dit aan door een mooi plaid / zaagsel / stro of wat dan ook. En vervolgens vul je dit met allerlei leuke cadeautjes voor de ontvanger. Geef je een unbox pakket aan je beste vriendin dan zijn er mega coole Eenhoorn gadgets te vinden op Radbag.nl.

Heb jij je vader getrokken dan is een Eenhoorn pakket natuurlijk een hartstikke no-go. Een Magnetische bierboom is dan wel heel cool als je vader wel van een pilsje houdt. En omdat we aan het unboxen zijn, bestel je dan even die leuke bierlolly mee. Haal je bij de supermarkt een paar flesjes bier en wellicht zelfs wat mooie bierglazen. Alles leuk inpakken met bruin papier en dan op zoek naar schuim om uit te grabbelen…

Is de ontvanger op de culinaire tour dan valt er natuurlijk ook heel wat samen te stellen. Van een mooie fles waar water in geserveerd kan worden tot en met snijplanken. Mocht je het dan nog niet echt weten kijk dan eens tussen alle kerstcadeaus in die Radbag al uitgezocht heeft voor je.

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

118 reacties