Win de Pickwick Adventskalender
Thuisleven.com > Eten en drinken > Win de Pickwick Tea Topics Adventskalender op Thuisleven

Win de Pickwick Tea Topics Adventskalender op Thuisleven

Wat wordt het artikel over de Pickwick Tea Topics Adventskalender goed gelezen. Er wordt ook volop gereageerd. Net als ik houden vele lezers dagelijks in de gaten waar de adventskalender verkrijgbaar is. Ik lees heel regelmatig dat mensen het een ideaal cadeautje vinden. Helaas grijpt bijna iedereen mis en zoals Pickwick al aan heeft gegeven. Op=Op! Ik was zelf één van de gelukkigen die bij Hoogvliet supermarkt twee exemplaar heeft kunnen bemachtigen. Ik heb een adventskalender opengemaakt om de inhoud te kunnen verklappen. Voor wie dat graag van tevoren wil weten is dat hier te lezen: Spoiler: Pickwick Tea Topics Adventskalender.

Tea Topic 1 december: Wat is jouw mooiste kerstherinnering?

Pickwick Tea Topics Adventskalender

Win een Pickwick Tea Topics Adventskalender.

Wij willen één Pickwick Tea Topics Adventskalender verloten onder onze lezers. Laat om kans te maken op deze leuke prijs een reactie achter met je naam en geldig e-mail adres onder dit artikel en twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com. Zoals het Thee-ei/Thee Infuser of Ondertheeër bijvoorbeeld.
Ook zijn we erg benieuwd met wie jij dagelijks wel een kopje thee zou willen drinken.

Voor 30 november 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt onder dit artikel. Als je dezelfde dag nog reageert dan heb je de Pickwick Tea Topics Adventskalender op 1 december 2020 in huis. Precies op tijd!

De winnaar is bekend.

Ray mag z.s.m. een mail sturen naar winnen.thuisleven@gmail.com. Dan komt de Pickwick Tea Topics Adventskalender direct je kant op!

P.s.: volg je ons ook al op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, TikTok en/of Youtube? En op Tuin- en Buitenleven, het blog speciaal voor alle buitenmensen?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

128 reacties

 • Wat leuk en zou echt heel lekker zijn om deze Pickwick Tea Topics Adventskalender te winnen! Niet met vrouw of dochter want dat zijn geen theeliefhebbers maar wel met mijn schoonzoon die ook net als ik heel graag thee drinkt!

 • Ik zou hem graag willen delen met mijn lieve grote zus! Twee van mijn favoriete blogs zijn Teazie en Theeliefhebbers 🙂

 • Ik zou hem graag willen delen met mijn lieve zus! Twee van mijn favoriete theeblogs zijn Teazie en Theeliefhebbers 🙂

 • Ik zou hem heel graag delen met mijn lieve zus! Twee van mijn favoriete theeblogs zijn Teazie en Theeliefhebbers 🙂

 • Ik wil hem graag voor mijn moeder winnen. Zij drinkt graag thee en kan wel een opkikker gebruiken na een aantal zware maanden waarin mijn vader is overleden.

 • Met de cadeautjesmaand in zicht is het
  Is het deze leuke actie waar ik voor zwicht
  !
  Gooi mij maar in de hoge Dan komt het met die mooie prijs wel goed !!

 • Dat zou mijn moeder erg kunnen waarderen. Helemaal als ik of één van mijn zussen een kopje thee mredrinkt in het verzorgingshuis

 • Helaas, ook misgegrepen bij het Kruidvat. Leuk om in december tijdens het thuiswerken iedere dag met een andere smaak verrast te worden!

 • Ohhh ik waag graag een kansje! Ik drink graag een kopje thee met mijn schoonmoeder. Ze is een echte theeleut en hebben het onder genot van een bakkie vaak erg gezellig. Ik zou deze adventskalender dan ook aan haar geven!

 • Dit vind ik echt DE topper van Pickwick van alle producten die ik van hun kent!
  Dus thuisleven natuurlijk doe ik mee met deze leuke winactie.
  De thee drink ik graag met familie in huis op.
  En wat een geluk dat je een theezakje meerdere keren kan gebruiken 2 a 3!

 • Het liefst zou ik dagelijks een kopje thee met mijn moeder en mijn kids willen drinken. Dat zouden ze zo gezellig vinden. En zeker in de vorm van de adventkalender lijkt me het theedrinken helemaal een feestje.

 • Heerlijk. Elke ochtend een warme knuffel in een glas om de dag goed te beginnen. Ik zou de kalender lekker voor mezelf houden en iedere decemberochtend eventjes een momentje voor mezelf creëren.

 • Al heel wat winkels afgelopen voor deze geweldige adventkalender. Helaas overal uitverkocht. Dus ik waag hier een kansje. Want wat is nu leuker dan als groot theeliefhebber , aftellen met deze leuke adventkalender?

 • Ik hoop mijn lieve mama hiermee te mogen verrassen ✨. Ze is dit jaar 70 jaar geworden , maar ziet er nog uit als 60 (we houden haar jong ). Ondanks wat dingetjes aan dr gezondheid staat ze al jarenlang elke dag ‘s ochtends op om ontbijt voor ons te maken en om ons uit te zwaaien ❤️❤️✨. Ze doet zoveel voor andere mensen, helpt bij oudere mensen thuis, staat voor iedereen klaar, dag en nacht, daarom zou het zo leuk zijn als zij nu zelf in het zonnetje wordt gezet! Elke dat drinkt ze 3 kopjes thee, en ze houdt van uitproberen en afwisseling dus dit zou haar dolblij maken!!

 • Superleuk! Ik ben dol op de verschillende theesmaken van Pickwick. Mijn moeder is net zo’n theeleut als ik en daarom zou ik dagelijks met haar een kopje thee willen drinken.

 • Lijkt mij heerlijk. Ik drink iedere dag thee! Ik zou wel een kopje met zac efron willen drinken hoor. Of de kerstman haha!

 • Ik zou eigenlijk een biertje willen drinken met André Hazes. Maar ja, als dat niet kan wil ik wel een kopje thee drinken met zijn vrouw, Moniek

 • Ik kan door omstandigheden niet naar de winkels en het kruidvat weigert deze online te laten bestellen. Dus wie weet kan ik hem winnen

 • Wat is dit enorm leuk en gezellig voor een theeleuten-gezin zoals dat van ons! Wij drinken ons kopje thee het liefst gezamenlijk tijdens het ontbijt of gewoon lekker op de bank met een koekje erbij. Deze adventskalender zou de feestdagenstemming aanzienlijk verhogen en ik maak daarom dan ook graag kans.

 • Het liefst drink ik thee met mijn dochter omdat de beste gesprekken ontstaan tijdens het drinken van een kopje thee

 • Ik drink heel graag n kop thee met vriendin Alitha die op afstand woont en ik dus minder vaak zie dan eerst. Samen aan de thee is gewoon zo gezellig!

 • Een kopje thee drinken met mijn vriendin Anja lijkt me supergezellig. Samen lekker theeleuten, veel lachen en bijkletsen. In deze tijd van op afstand blijven van elkaar, hebben we onze visites bij elkaar moeten afzeggen. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer zien en samen genieten van deze Pickwick tea topics adventkalender. En bij dat kopje thee mag de overheerlijke Zeeuwse Bolus en het Brabantse worstenbroodje natuurlijk niet ontbreken. We hebben er zin in!

 • Kerst vieren als tiener bij een gezin in Noorwegen en ook echt de tradities daar volgen. Sneeuw, familie, samen eten, naar het kerkhof kaarsjes branden bij de graven van familieleden en vrienden. Echt twee dagen samenzijn en pas op kerstavond samen de boom optuigen. Dit was zo bijzonder

 • Wij zijn hier echte theedrinkers dus ik ben ook op pad geweest voor deze adventskalender maar helaas in mijn dorp niet te verkrijgen.

 • wat geweldig leuk, en we drinken wat thee deze tijd.
  om niet te vroeg aan de wijn te gaan hebben we maar een thee uurtje ingelast 🙂

 • Hoi Linda,
  Pickwick Tea Topics Adventkalender zou perfect zijn voor mijn buurvrouw.
  Ze is echt een thee leut en volgens mij, kent ze nog niet alle smaken van Pickwick.
  Dit is haar ultieme kans.

  Zou elke dag wel thee kunnen drinken met Linda de Mol, Caroline Tensen en Catherine Keyl Vind deze top meiden.

  Wens iedereen alvast fijne feestdagen.

 • Met mijn dochter, ze is net zo gek op thee als ik en het liefst in alle smaakjes en geurtjes wil ze graag proberen. Als ik naar de winkel ga vraagt ze standaard of ik thee wil kopen en het liefst in een nieuw smaakje

 • Dit is echt wat voor mij. Iedere dag een ander theetje om uit te proberen. Pickwick speelt leuk in op de adventskalender gekte.

 • Ik drink sinds Corona al iedere dag een kop thee met mijn moeder. Haar overige sociale contacten zijn een stuk minder geworden. Maar zij is niet de enige die ernaar uitkijkt, ook ik geniet er iedere dag van. Als alles straks weer normaal wordt, wil ik dit blijven doen. Het is zo fijn en gezellig om quality-time te hebben samen.

 • N.a.v. jouw artikel ben ik ook op zoek gegaan. Ik heb de adventskalenders zeker kunnen scoren: 7 stuks en allemaal uitgedeeld. Ik vond het zo’n leuk idee om mijn bijzondere, hard-werkende collega’s zoveel dagen een warm theemomentje te gunnen. Nu zie ik jouw actie en denk ik ‘o, dat had ik zelf ook leuk gevonden’. Ik waag dus een kansje……..

 • Ik zou heel graag weer een kopje thee drinken met mijn moeder die aan de andere kant van het land woont. Leuk als,ik de winnaar mag zijn en haar wel kan verrassen met deze kalender!

 • Echt een hele erge leuke prijs! Wat een unieke kalender en helemaal passend bij de feestdagen! Ik doe mee voor mijn moeder die echt een kanjer is!

 • Voor een echte theeleut is dit de meest ideale advent kalender! Ik kijk er nu al naar uit om elke dag een ander deurtje te mogen open maken en me te laten verrassen met thee smaakje

 • Dit lijkt me nu echt zo een vet cadeau!
  Elke dag opstaan met een andere theesmaak en voor je het weet is het al oud en nieuw.
  Wat gaan de dagen toch hard.

 • Ik was de kalender al aan het zoeken omdat het me zo’n leuk kadootje voor mijn moeder leek maar hij is overal uitverkocht bij ons. Mijn moerder is ook degene met wie ik gezellig thee wil drinken maar dat is nu een beetje lastig in corona tijd want ze is al wat ouder en omdat ik een schoolgaande puber in huis heb durf ik niet langs te gaan.

 • Iedere vrije middag vaste prik, even thuisleven lezen, onder het genot van een kopje sterrenmunt. Het liefst zou ik iedere middag even met mijn moeder samen thee drinken, maar dat gaat nu even niet. Daarom zou ik haar deze adventskalender kado willen doen, zodat we op afstand “samen” kunnen genieten van een kopje thee.

 • Vooral in deze coronatijd drink ik mijn dagelijkse kopje thee graag met mijn man.
  Heel graag doe ik mee voor deze adventskalender van de Pickwick thee.Ik volg bloglovin en loot graag mee.

 • Heel graag. ben net bevallen van ons derde kindje. Samen met m’n man tussen de middaf genieten van een heerlijk kopje thee in deze koude dagen.

 • ik gun jullie mijn verhaal maar.niet.de buitenwereld.

  Hallo .
  Ik wil graag meedoen met uw mooie prijs die u verloot.
  Ik wil graag mijn vrouw in het zonnetje zetten en ik gun haar deze prijs vanuit mn laatste zuchtje die ik zou uitademen voor haar.
  Zie hier mijn verhaal:

  Deze mooie kans wil ik proberen voor mijn vrouw Renate ,mijn alles
  mijn vechter mijn echte diva…

  Mijn verhaal:

  Bijna 6 jaar veel liefde samen,maar een fikse weg bewandelt met veel
  hoge heuvels,dromen die uit kwamen maar werden overschaduwt door
  telkens weer een wolk erboven…

  Renate ondertussen bijna 42 jaar was store manager bij miss etam,een
  echte kleding diva altijd op en top dame en hard werkende vrouw,Met
  nog een droom, moeder worden huisje boompje beestje…we vochten voor
  onze droom trouwde kochten beestje en zicht op een huisje ook.

  Helaas door het harde werken kreeg ze een hernia en na maanden pijn
  werd ze met spoed geoppereerd,ze verloor daardoor haar baan dat was
  een groot deel van haar leven,maar ze bleef vrolijk en doorzetter en
  revalideren voor haar rug.

  We kregen groen licht en mochten proberen zwanger te worden…na 4
  mislukte iui pogingen en op de lijst voor ivf bleek ons wonder raak te
  zijn en jaaa zwanger…zo blij heb ik nog nooit haar gezien…al snel
  kwam door echt hele stomme pech,een behoorlijke wolk over onze
  blijdschap ,ja omvergelopen door een grote hond bij het uitlaten van
  onze chiuhahua,s ,ze kwam ten val en bingo weer een hernia.

  7 maanden lag ze op een zorgbed in de woonkamer met fikse zenuwpijn en
  geen medicatie of pijnstilling mogelijk,omdat ons kindje in haar buik
  groeide,maar alles gaf ze ervoor want dit was wel kwa haar leeftijd
  onze laatste kans…

  Ik heb haar zien vechten en gaf echt werkelijk alles om ons kindje nu
  een prachtige dochter bijna 2 jaar veilig op deze wereld te brengen.

  En daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.
  Ik ben haar super trotse man en vader van ons kind,maar zou heel graag
  de diva in haar terug willen halen,ze werkt hard om de gratis gekregen
  kilo,s eraf te krijgen sport zich suf en traint hard aan haar
  revalidatie,maar helaas hernia nr 3 kwam ook om de hoek,door tijdens
  het sporten een verkeerde beweging te hebben gemaakt…zoveel pech..
  Ze heeft een kleine uitkering waarvan ze meestal toch eerst iets voor
  ons meisje koopt ,want tuurlijk zo zijn moeders ,maar ik vind het nu
  eens tijd voor haar, gelukkig heeft ze jullie site d’ ontdekt.en
  Heeft ze jullie geliked ..ze kan alleen
  maar online shoppen ,want voor haar is langer lopen dan maximaal 25
  minuten dus niet mogelijk …..ook dat is voor haar echt niet leuk
  want ja ze is een echte mode dame en moet het nu dus vanaf een
  beeldscherm shoppen.
  Afijn alles bij elkaar een heel verhaal, ze heeft van mij al een
  nieuwe haarlook gekregen nu een pittig kort koppie

  ik vind dat ze het na alle pech verdiend heeft,willen jullie mij dan helpen om mijn diva weer te laten shinen…..en gun haar een mooie prijs

 • Wat leuk om met thuisleven.com een Pickwick thee adventskalender te winnen. Dat wordt pas echt ontspannen naar de feestdagen heel leven. Sinds mijn burnout van vorig jaar ben ik daar heel bewust mee bezig, dus ik loot graag mee.

 • Thee met mijn schoonzus en schoonmoeder zijn echt dierbare momenten omdat we maar 1 a 2x per jaar zo’n moment kunnen pakken met elkaar samen. Voor ons is t net champagne, ( we zijn alcoholvrij) we gaan er alleen maar méér door kletsen en drinken zo 4 bakken achter elkaar weg, in goeie mokken. We worden luider met hard lachen en genieten. Zonder thee, zouden we dat niet zp beleven. Het bindt ons, is ons dingetje van extra gezelligheid. Hoe leuk zou dit pakket zijn!! Dat redden wij in een paar dagen. Dan overnacht mijn schoonzus even bij haar moeder die vlakbij ons woont en is even niets anders aan de orde dan dat met elkaar doorbrengen.

 • Toch nog een kansje op de pickwick adventskalender 🙂
  Ik ben een echte T drinker, drink de hele dag aardbeienT. ’s Avonds met mijn man altijd een ander smaakje, dan komt de T doos met alle smaken tevoorschijn.
  De adventskalender zou ik dus elke avond openmaken en kijken wat voor verrassing we samen die avond drinken.

 • Nu mijn man sinds maart elke dag thuis werkt, nemen we gezamelijk een break rond 15 uur om even lekker te genieten van een bakkie thee op de bank. Dit gaan we zeker ook in December doen.

 • Als echte theeleut moet ik hier aan mee doen, mijn kinderen en kleinkinderen krijgen van mij altijd een adventkalender, dat vinden ze zo leuk, dus zou leuk zijn om er zelf ook eens een te hebben

 • Ik loot mee, want ben een echte theeleut. Heerlijk s’avonds een kop thee met gember , dit verwarmt echt en geeft een fijn gevoel. En zo’n leuke adventskalender is extra feestelijk.

 • Met mijn schoonmoeder vanwege de corona en dat ze onder risico groep valt is ze veel alleen thuis en gaan alle gesprekjes via de telefoon saai en niet gezellig als je gewent bent wekelijks samen thee te drinken

 • Ik zou graag een kopje thee met mijn vriendin Sandy willen drinken, alleen helaas woont zij in Rome, italie. Wij zouden er deze kerst heen gaan. Maar helaas kan dat nu niet. Hopelijk kunnen wij het komend jaar wel doen

 • Leuk ik ben dol op thee en mensen om me heen die ik lief heb. Om een kop thee mee te drinken. Dus familie en vrienden

 • Het zou een wondertje zijn, als ik op deze manier in de adventtijd, van deze geurige thee kan genieten.
  (na acht winkels is het mij niet gelukt om het te kopen voor 5 december)

 • Deze thee lover maakt heel graag kans dus doe heel graag mee voor mezelf aangezien ik dol ben op adventskalenders dus een gouden combinatie 😀

 • Ik houd van adventkalenders, zo leuk dat die er nu ook voor volwassenen zijn. Met thee, waxinelichtjes (al had die maar 3 geuren, jammer genoeg) of bruisballen.

 • Ohh lijkt me heerlijk! Samen met mijn vriend (die ik net officieel 1 week heb) lekker theeleuten. En dan hebben we gelijk weer een goede vraag die we aan elkaar kunnen stellen. Zo leren we elkaar iedere dag nóg beter kennen.

 • Ja, leuk is die. Hier in het centrum niet kunnen vinden, hopelijk krijg ik deze dan
  Met mijn gezin drink ik graag elke ochtend thee.

 • Nou ik wil heel graag met mijn zussen een kopje thee drinken. Mijn zussen sinds oktober niet meer gezien omdat er 1 in quarantaine moest en de ander niet kon komen dus in december hopen wij elkaar weer live te zien!