Thuisleven.com > Win(naar) > Win €10,00 tegoed van Netflix (kwartaalactie)

Win €10,00 tegoed van Netflix (kwartaalactie)

Iedereen die Thuisleven een beetje kent weet dat wij een zeer breed platform zijn. Om maar wat op te noemen:

Van fashion tot en met verzorging.
Van babypakjes tot en met kinderspeelgoed.
Van recensies tot en met gadgets.
Maar ook kortingsacties en geld terug acties komen uitgebreid aan bod. En dat laatste is precies waar deze blog over gaat.

Nieuwe kwartaalactie

De oplettende lezer heeft namelijk opgemerkt dat wij elk kwartaal een nieuwe kwartaalactie hebben lopen. Deze kwartaalprijs kun je winnen door het insturen van lopende geld terug acties en leuke andere acties. Dit is elke keer weer zo’n groot succes dat we ook dit kwartaal weer een winactie in gaan zetten. Immers maken velen handen (ogen) licht werk.

Deze keer kun je winnen: €10,00 tegoed van Netflix De cadeaubon krijg je per mail toegestuurd

Ben je al lid van onze Facebookgroep Tips en acties van Thuisleven?

Spelregels van de kwartaalactie

– Stuur z.s.m. nadat je een nieuwe Geld Terug Actie tegen bent gekomen, de actie door per mail naar winnen.thuisleven@gmail.com
– Wij verzamelen alle mails en trekken aan het eind van het kwartaal een winnaar
– Bij meerdere inzendingen van dezelfde actie wordt gekeken naar de datum en het tijdstip. De eerste inzending dingt mee voor de prijs.
– Geld terug acties proberen wij meteen online te zetten, echter zitten wij niet elke minuut van de dag achter internet. Mocht je actie na een paar dagen nog niet online staan, dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.
– Je mag eindeloos vaak een actie in sturen.

wat mag je insturen: 100% geld terug acties, 100% niet tevreden geld terug acties en acties waarmee je iets geheel gratis bij elkaar kunt sparen of op kunt halen. Ook tips voor een dagje weg, enzovoorts zijn van harte welkom!

Bij het mee doen van een winactie ga je akkoord met de disclaimer & voorwaarden

Deze actie loopt van 01-10-2019 tot en met 01-1-2020. De winnaar wordt 05-1-2020 bekend gemaakt in de W.O.W.blog. Vanaf 01-1-2020 loopt er een nieuwe winactie.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

3 reacties