Thuisleven.com > Kinderen > Winactie- knuffel van Gioia’s Cadeau & Feestartikelen

Winactie- knuffel van Gioia’s Cadeau & Feestartikelen

Tijdens knuffelen komt er het stofje oxytocine in je hersenen vrij. Dit zorgt er voor dat je bloeddruk omlaag gaat en dat je minder stres ervaart. Tevens zorgt dit stofje ervoor dat je een hoger geluksgevoel hebt. Ook kun je met knuffelen aantonen hoeveel je van hem/haar houdt zonder je woorden te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld troost bieden, knuffelen vanwege de liefde of juist iemand een knuffel geven nadat je elkaar een tijd niet meer gezien hebt. Kortom knuffelen is fijn! Omdat je als vader/moeder niet elke minuut met je kleintje kunt knuffelen zijn er leuke knuffels op de markt gebracht. En wij mogen vandaag 2 leuke knuffels weggeven. Lees dus snel verder…

Knuffel konijntje
Een super schattig konijntje van Lief liefstyle collectie 2017. Het konijntje heeft een transparante bal op het buikje met allemaal gekleurde balletjes erin. Een strikje op het hoofd en aan de pootjes een speelbal met een belletjes erin en een hartje met een piep geluidje als je erin knijpt. Het konijntje is 28cm lang.

Knuffel hondje
Een super schattig hondje van Lief liefstyle collectie 2017. Het hondje heeft een transparante bal op het buikje met allemaal gekleurde balletjes erin. Aan de pootjes een speelbal met een belletjes erin en een sterretje met een piep geluidje als je erin knijpt. Het hondje is 28cm lang.

Het Lief! Lifestyle knuffel hondje (jongens) en het Lief! Lifestyle knuffel konijntje (meisjes) zijn voor €16,95 te koop bij Gioia’s Cadeau & Feestartikelen.

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen

70 reacties