Thuisleven.com > Lifestyle & Interieur > Wereldkaarten met winactie

Wereldkaarten met winactie

Welk interieur je ook hebt, er is altijd wel een Wereldkaart die als wanddecoratie kan functioneren. Op de website van Wereldkaarten.nl zijn de kaarten van diverse materialen te verkrijgen. Zo heb je onder andere een wereldkaart van canvas, op hout en van plexiglas. Zodra je daar een beslissing in hebt weten te maken dan kun je een keuze maken over de wereldkaart zelf. Kies je voor een klassieke kaart, een dierenrijk kaart (leuk voor de kinderkamer) of bijvoorbeeld voor een geometrische kaart? Als laatste rest dan nog de afmeting van de wereldkaart. Zo simpel kan het zijn.

Leerzame wanddecoratie

Ofschoon je kunt denken dat een wereldkaart enkel een mooie aanvulling is op een (lege) muur, is deze kaart ook nog eens erg leerzaam of betekenisvol. Kies je voor een kaart waar je op kunt aangeven waar je bent geweest (bijvoorbeeld de prikbord versie) dan geeft het elke keer weer, als je de vlaggetjes ziet, een herbeleving van je vakantie.
Vraagt je kind met regelmaat waar bepaalde diersoorten leven? Dan is de “Ons dierenrijk” een leerzame kaart voor je kind. Kortom een wereldkaart is niet alleen een stukje wanddecoratie.

Aluminium wereldkaart ophangen

Enige tijd geleden schreef ik over de aluminium wereldkaart die zoonlief op zijn kamer heeft prijken. Zo snel als de kaart besteld was, zo snel konden we het ook ophangen. Eerst uitmeten waar de kaart goed hangt. Vervolgens beslissen waar het ophangsysteem in de muur bevestigd moet worden en de rest wijst zich vanzelf. Eigenlijk appeltje, eitje hebben we gemerkt. Het is overigens wel handig als je met een boor overweg kunt zodat je de plug netjes in de muur krijgt. Maar mocht het toch niet helemaal goed lukken, wat kan gebeuren, dan maak je het gaatje weer weer dicht en boor je het nieuwe gaatje iets erboven/onder/ernaast. Met de wereldkaart ervoor zal het niemand opvallen.
Op het eind uiteraard wel nog even controleren of de wereldkaart waterpas hangt, dat oogt toch mooier. Zeker als je (slaap)kamer strak is ingericht.

Lees onder de foto verder.

Winnen

 

Ik begrijp dat ik jullie nu helemaal lekker heb gemaakt met deze prachtige wereldkaarten. Daarom geven we er gewoon één weg! De winnaar mag een canvas wereldkaart met een formaat van 120×80 cm uitzoeken, t.w.v. van €119,95.

Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de ………..
Ik ga voor de …….. canvas wereldkaart, want…………

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen.

Op 19 december 2018 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (13), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

51 reacties

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de woonkamer boven mijn bank omdat daar nog niks hangt
  Ik ga voor de oud roze canvas wereldkaart, want die vind ik mooi

  Facebook: An Na

 • Als ik de wereldkaart win dan geef ik hem cadeau aan mijn zoon Jasper en vriendin Iris voor in de woonkamer van hun nieuwe huis! Ze zijn nog aan het inrichten en de muren zijn nog kaal! Ik ga voor de realistisch canvas wereldkaart omdat die prachtig zal combineren met hun zachtgroen kleur op de muur!

 • Mooi zeg. Ik ga voor de oudroze canvas in de slaapkamer. Laat mij maar dromen van alle bestemmingen waar ik nog naar toe wil.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de kamer van Sem.
  Ik ga voor de onze dieren en gebouwen canvas wereldkaart, want mijn zus Chantal wil deze dus heel graag voor Sem

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in het trapgat
  Ik ga voor de discover canvas wereldkaart, want die is het meest overzichtelijk en kunnen de kinderen de lande goed leren.

 • Als ik de wereldkaar win dan hang ik hem op boven mijn bed
  want daar is het nog leeg
  ik ga voor de sterren wereldkaart
  want dan kan ik wegdromen naar alle plekken waar ik ooit nog eens naar toe wil

  wat een ontzettend leuke prijs !

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de slaapkamer van Senne. Hij wordt 23 december 8 en is gek van de wereld. Alles wil hij weten…heeft oma weer een reis gemaakt dan volgt hij dat via de atlas en gaan we zelf op vakantie heeft hij al uitgezocht waar het ligt. Ook op school (groep 5) is de interesse voor topografie erg hoog!

  Ik ga voor de “alle landen” canvas wereldkaart, want die past perfect bij de kleuren van zijn kamer. Alle landen zijn duidelijk zichtbaar en ik weet 100% zeker dat we hem hier ontzettend blij mee maken. Want als er iets op zijn wensenlijstje staat dan is het een eigen wereldkaart aan de muur!

 • Als ik win dan kies ik de perkament canvas en hang hem in het midden van de woonkamer zodat ik kan wegdromen van alle leuke en verre bestemmingen.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de woonkamer.
  Ik ga voor de vingerafdruk zwart wit canvas wereldkaart, want die vind ik supergaaf en past denk heel mooi bij ons interieur

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de woonkamer
  Ik ga voor de vingerafdruk zwart wit canvas wereldkaart, want die is superleuk en past denk wel bij ons interieur

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in mijn werkkamer
  Ik ga voor de wereldkaart op aluminium, want die past daar erg goed.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de nieuwe slaapkamer van mijn zoon wanneer we binnen 2 weken verhuizen.
  Ik ga voor de sterrenhemel canvas wereldkaart, want die past perfect bij zijn kamer met thema ‘ruimte’.

 • Als ik de wereldkaart win dan hang ik hem op in de logeerkamer van mijn kleinzoon.
  ik ga voor de Textiel canvas wereldkaart, want daar kan hij alle landen goed op opzoeken.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de slaapkamer
  Ik ga voor degrijstinten canvas wereldkaart, want onze slaapkamer is helemaal in deze stijl….en wie weet wat er van zoveel “tinten grijs” komt…..;-)

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in slaapkamer van mijn oudste zoontje.
  Ik ga voor de klassieke canvas wereldkaart, want dan leert mijn zoontje de wereld kennen als hij naar de muur staart.

 • Geweldig voor in de kamer van mijn zoon. Dan hang ik hem boven zijn bureau en zou gaan voor de zachte tinten op hout dat zal heel mooi staan op de jeansblauwe muren van zijn kamer!

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de woonkamer!
  Ik ga voor de klassiek canvas wereldkaart, want die vindt ik het mooist!!

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de studeerkamer
  Ik ga voor de discover canvas wereldkaart, want daar kan ik al mijn reizen op plannen en bijhouden.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de kamer van mijn zoon.
  Ik ga voor de Papier historisch canvas wereldkaart, want die tinten passen in de stoere industriële kamer van mijn zoon en is ook nog eens leerzaam omdat de landen, steden en zeeën aangegeven zijn.

 • Als ik de wereldkaart win dan hang ik hem op in de huiskamer. Ik ga voor de adventures canvas wereldkaart want die zou het mooist passen in onze (binnenkort opgeknapte) woonkamer!

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de de kamer van mijn dochter
  Ik ga voor de REALISTISCH TEXTIELPOSTER canvas wereldkaart, want deze staat op het verlanglijstje van haar.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in ons nieuwe huisje.
  Ik ga voor de ons-dierenrijk baby canvas- wereldkaart, voor op de baby kamer voor ons kleintje die in maart geboren gaat worden. Zo kan hij spelenderwijs de dieren over de wereld leren (in de toekomst).

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de …nieuwe aanbouw……..
  Ik ga voor de …oude….. canvas wereldkaart, want…dat past het beste bij de rest van het interieur ………

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de woonkamer op de kale muur boven de bank.
  Ik ga voor de zachte tinten canvas wereldkaart, want die past qua kleur het beste bij het interieur van ons huis.

 • Wauw wat een mooie actie. Ik heb op de site rondgeneusd, wat een mooie dingen en veel keus.

  Als ik de wereldkaart win dan hang ik hem in het gangetje naar de 2 kinderkamers. We zijn op zolder een inloopkast aan het maken en 2 slaapkamers. Er is tegenover een hele mooie plek om hem op te hangen.

  Ik ga voor de klassieke canvas wereld kaart omdat ik denk dat de ‘dametjes’ de komende jaren daar veel van kunnen leren. Ze komen er toch zeker een paar keer per langs.

 • erg leuk en zeker omdat ik al op vele plekken op de wereld ben geweest zodat ik het kan aan wijzen en don zou ik de wereldkaart boven de bank hangen

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de huiskamer boven mijn computer waar ik een groot deel van de dag achter zit.
  Ik ga voor de klssieke canvas wereldkaart, want dan kan ik de bestemmingen zien van landen die ik ooit nog eens graag zal bezoeken!

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de woonkamer boven de bank
  Ik ga voor de VINTAGE canvas wereldkaart, want die past perfect bij mijn meubels en is prachtig

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de kamer van mijn zoon
  Ik ga voor de kleuren canvas wereldkaart, want we gaan een wereldkamer maken dus deze canvas zou de eyecatcher worden.

 • Bij ons hangen er al 28 jaar lang dezelfde oubollige lijsten boven de bank.
  Ik zou hier dolgraag een mooie canvas van jullie neer willen hangen.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem in de hal bij trap.
  Ik ga voor de INFORMATIEF CANVAS wereldkaart, want ik hou van zwart/wit, het zal er prachtig staan en het is nog leerzaam ook!

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de huiskamer
  Ik ga voor de wereldkaart verkleurd historisch canvas wereldkaart, want dit past perfect bij de nostalgische inrichting van de kamer om zo deze prachtige kaart goed tot uitdrukking te laten komen.

 • “A Chart of Magnetic Curves of Equal Variation” zou echt prachtig in onze woonkamer staan. History repeating?!
  Duimen maar 🙂

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de slaapkamer
  Ik ga voor de oud uitziende canvas wereldkaart, want we willen al heel lang een mooie wereldkaart.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de huiskamer
  Ik ga voor de verweerde/oude canvas wereldkaart, want ik heb er altijd al een willen hebben die er anders uitziet.

 • Als ik de wereldkaart win dan hang ik hem in onze open keuken op, als een echte blikvanger!
  Ik ga voor de Sterrenhemel canvas wereldkaart, want dan kan ik door de prachtige kleurencombinatie wegdromen naar een andere wereld (of misschien wel planeet)…Super gave prijs!

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de kinderkamer.
  Ik ga voor de Dieren groen canvas wereldkaart, want deze is erg simpel en sober en toch heel erg mooi om in de kinderkamer te hangen.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op de eindeloos lange, lege, saaie, witte muur in de woonkamer. Ik ga voor de kleuren canvas wereldkaart, want de exploratiedrang is zo sterk dat ik steeds wéér weg wil voor een weergaloos avontuur.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de eetkeuken boven het speeltafeltje van mn kinderen
  Ik ga voor de dierenrijk of originele (de blauwe linksbovenin) canvas wereldkaart, want daar kunnen mn kinderen nog iets van leren 🙂

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in het trapgat. Ik ga voor de ‘Tekst see it all zwart-wit’ canvas wereldkaart, want daarop kunnen we mooi al onze reisavonturen bijhouden! Leuk met allemaal foto’s van de reizen erom heen!

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de huiskamer, boven de trap.
  Ik ga voor de Realistisch – grijstinten canvas canvas wereldkaart, want dit past uitstekend bij onze kleuren in huis en we willen graag nog heel veel reizen en alles “pinnen” waar we geweest zijn. Bovendien doe ik voor mijn werk heel veel repatriëringen organiseren over de hele wereld, altijd handig dus.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de crisiskamer voor pleegkinderen die korte tijd bij ons thuis verblijven
  Ik ga voor de ons dierenrijk of ecoline canvas wereldkaart, want die zijn kleurrijk en makkelijk te bekijken… <3

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de keuken van ons nieuwe huis. We krijgen 21 december de sleutel!
  Ik ga voor de geometrische canvas wereldkaart, want de eenvoudige kleuren passen bij ons industriële interieur.

 • Als ik de Wereldkaart win dan hang ik hem op in de kamer van mijn zoon.
  Ik ga voor de klassieke canvas wereldkaart, want deze is het meest realistisch en het meest educatief voor mijn zoon.