Thuisleven.com > Feest(dagen) > Wat kun je gaan doen met Pasen?

Wat kun je gaan doen met Pasen?

Tijdens de paasdagen worden er weer een aantal leuke evenementen georganiseerd. Wij verzamelen ze voor jouw! Mocht je nog leuke evenementen tegen zijn gekomen die tijden de paasdagen in 2019 worden georganiseerd dan verneem ik dat graag zodat ik deze lijst aan kan vullen.

Vind alle verstopte eitjes bij Hema

Niets zo leuk en spannend als eitjes zoeken. Daarom organiseert HEMA nu alweer voor de derde keer op rijd de grootste paasei-zoektocht ooit. Van 8 t/m 22 april kun je in meer dan 700 HEMA’s blije eitjes komen zoeken. En vind je alle eitjes? Dan heb je een lekkere chocolade verrassing verdiend. Zet het vast in je agenda. En kijk voor meer informatie op hema.nl/pasen. Veel plezier!

Paasveemarkt in Beek (Limburg)

Op zondag 7 april 2019, van 11.00 uur – 17.00 uur (gratis toegankelijk), organiseert de Stichting Marktcommissie Beek voor de 77ste keer de Paasvee-jaarmarkt in het centrum van Beek. Hiernaast zie je het parcours van de jaarmarkt.
Rondom de Paasveejaarmarkt zijn ook diverse expositie geopend. Beslist de moeite waard om te bezoeken. Alle expositie’s bevinden zich binnen een loopafstand van 5 minuten vanaf de Markt en zijn dus heel goed te combineren met een bezoek aan de jaarmarkt. Denk hierbij aan Eyewitness WO2, Het Elsmuseum, Galerie ‘Hoeve Den Erver’ en Heemkunde Vereniging Beek.
.

Wat ga jij doen met Pasen?

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

Voeg commentaar toe