Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Vraag een gratis rompertje aan.

Vraag een gratis rompertje aan.

Zeeman heeft een gratis rompertje voor je als je net papa of mama bent geworden of als je dat binnenkort wordt. Goed gemaakt van biologisch katoen, met stretch. Dat vinden ze heerlijk zitten. Vul hier je gegevens in en je ontvangt per e-mail een waardebon. Met deze waardebon kun je het rompertje ophalen in de winkel. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Gratis rompertje

De voorwaarden gelden voor de Zeeman ‘gratis rompertje’ actie. De actie begint op 29 januari 2016 en duurt tot en met 31 december 2019. Na 31 december 2019 kun je dus niet meer meedoen. Als ouder of wettelijk voogd kun je meedoen met de actie gedurende je zwangerschap of voor ieder kind dat geboren is in de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2019. Zeeman kan deze actievoorwaarden in de tussentijd aanpassen. Wij raden je daarom aan de voorwaarden regelmatig te bekijken op onze website. Door mee te doen aan de actie geef je aan dat je akkoord gaat met deze actievoorwaarden.

Meer gratis op te halen of aan te vragen babydozen vind je onderaan dit artikel.

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties pagina, maar ook kortingsacties, op een rijtje staan.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe