Thuisleven.com > Spaaracties > We kunnen weer voetbalplaatjes sparen!

We kunnen weer voetbalplaatjes sparen!

Product

Voetbalplaatjes met helden in actie uit de Eredivisie en het Nederlands elftal

Specifieke actievoorwaarden

Ontvang 4 voetbalplaatjes bij iedere 10 euro aan (online) boodschappen. Bij sommige boodschappen ontvang je extra voetbalplaatjes. Sparen kan t/m 16 februari 2020. Verzamel ze allemaal in het voetbalplaatjes verzamelalbum 2019 – 2020 of digitaal in de app.
Net als bij de Winterdorp spaaractie wordt er op termijn weer een ruilmiddag georganiseerd.

Website

Via Albert Heijn

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

1 reactie

  • Leuke actie weer van Albert Hein.
    Sparen voor mijn kleinzoon, zal mijn best doen maar hoop dat hij op tijd zijn boek vol krijgt.