Voetbalplaatjes sparen 2021
Thuisleven.com > Spaaracties > We kunnen weer voetbalplaatjes sparen!

We kunnen weer voetbalplaatjes sparen!

Product

Voetbalplaatjes (250) met helden in actie uit de Eredivisie, de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands elftal 2020/2021.

Specifieke actievoorwaarden

Ontvang 4 voetbalplaatjes bij iedere 10 euro aan (online) boodschappen. Bij sommige boodschappen ontvang je extra voetbalplaatjes. Sparen kan tussen 4 januari t/m 7 februari 2021. Verzamel ze allemaal in het voetbalplaatjes verzamelalbum 2020/2021 of digitaal in de app.
Net als bij de Winterdorp en andere spaaracties wordt er op termijn weer een ruilmiddag georganiseerd.

Maak en bestel je eigen voetbalplaatjes

Download de AH Voetbal Applicatie en schitter in het tenue van jouw favoriete Eredivisieclub, het Nederlands Elftal of de OranjeLeeuwinnen. Scan de QR-code of klik op één van de links hieronder en ga direct aan de slag! Voor slechts 2.49 euro krijg je 15 persoonlijke plaatjes thuisgestuurd.

Extra voetbalplaatjes, gratis verzamelalbum

Let goed op de spaarversnellers. Deze producten wisselen, houd de site goed in de gaten.

Website

Via Albert Heijn

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders.

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

5 reacties

  • Leuke actie weer van Albert Hein.
    Sparen voor mijn kleinzoon, zal mijn best doen maar hoop dat hij op tijd zijn boek vol krijgt.

      • Dat is ook niet te doen Ans. Zelf koop ik dan ook geen verzamelalbum bij dit soort acties, dat geeft ontevredenheid. Voor kinderen waar ik het aan geef is het tevreden zijn met de gekregen plaatjes. Doen met wat we hebben. Voor degene die het wel compleet willen hebben is mijn tip, kijk op marktplaats, ongetwijfeld wordt het voor een klein beetje geld aangeboden.

  • Bij onze plaatselijke AH worden er kinderen weggestuurd in de passage die aan mensen voetbalplaatjes vragen. Ook aan ouders is er een oproep gedaan om kinderen bewust te maken dat het in deze tijden niet kan. Ik doneer de plaatjes bij onze plaatselijke AH, dan krijgt het vast een goede bestemming, maar of het de meest handigste spaaractie is in deze tijd betwijfel ik.