PLUS boodschappenpakket 2020
Thuisleven.com > Spaaracties > Unboxing- PLUS boodschappenpakket

Unboxing- PLUS boodschappenpakket

2017- Mijn januari winterdip is weer even terug geschroefd naar een inieminidip. Na de veel beschreven Blue Monday die een aantal dagen geleden was en de weer overleefde vrijdag de 13e. Die dit jaar wel erg snel van zich liet horen, kon ik vandaag het pakket ophalen. Met wat hulp van mijn lieve schoonmama heb ik vrij snel de zegels bij elkaar gespaard voor het PLUS boodschappenpakket. Net voor ik de kinderen van school moest halen was ik gauw heen en weer naar de PLUS gefietst, door de ijzige kou van vandaag -3.

Onze ervaring met de spaaractie van PLUS

De kinderen vinden de unboxing van zo’n pakket net zo leuk als ik dus wacht ik natuurlijk tot ze ook thuis zijn. Als thuis mama krijg je geen kerstpakket van je werkgever, deze doos maakt dat wel goed. Na de boterham en de warme soep mochten ze het pakket open maken. Die boterhammen en de soep ging er dus razendsnel in tussen de middag, goede motivatie zo’n ongeopende doos. De oudste had al snel een grote schaar te pakken om de doos vakkundig open te maken. Om de beurt haalde ze de boodschappen uit de doos en werd er luidkeels geroepen “jammie” of “voor jou mama”.

Spaar voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket

Je kunt weer zegels sparen voor het PLUS boodschappenpakket van zondag 25 oktober 2020 t/m zaterdag 30 januari 2021. De volle spaarkaarten kunnen t/m 6 februari 2021 worden ingeleverd. Je krijgt een zegel bij iedere 10 euro besteed aan boodschappen. En vanaf 25 oktober ontvang je bij wekelijkse actieproducten nog eens 1, 2 of 3 extra spaarzegels. Met 75 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren en direct een gratis Boodschappenpakket meenemen. Ook kun je digitaal sparen met de PLUS app en ontvang je direct 4 extra spaarzegels!

Wat zit er in het PLUS boodschappenpakket 2020?

D.E. Oploskoffie Lekker Koud Salted Caramel
Napoleon Drop Fruit Duo’s Zoet
Verkade Meesterbaksels Speculade
Sultana Twist Bosvruchten – Rode biet
Grolsch en Affligem Blond 0.0
DubbelFriss Appel & Peer
Sourcy Sprankelend Framboos
Chio Los Mixos Nacho Cheese
Dreft Vaatwastablet Platinum Plus Citroen
Lenor Wasverzachter Gouden Orchidee
Wasmiddel Klein & Krachtig Spa Sensation
Andrélon Shampoo Amandel Shine
Bonduelle Crispy Mais
Hak Linzen
Lassie Halfvolkoren Builtjes
Knorr Wereldgerechten Food Trip Shakshuka
Unox Cup a Soup Kick Focus Tomaat

En een waardebon voor gratis bezorging (t.w.v. 6 euro)!

Een mooie volle doos dus met lekkers en goed bruikbare producten. Gooi hem dan niet weg! Op de zijkanten van de doos staat een vrachtwagen, leuk voor de kinderen om mee te spelen. Of hun speelgoed ‘in te laden’ en op te ruimen! Leuk voor hen en ook nog eens beter voor het milieu. Lees ook Thuisleven afvalscheiding- oud papier, karton

Spaar jij voor het PLUS boodschappenpakket?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

17 reacties

 • Nee sinds we verhuisd zijn helaas niet meer. Waar we eerst woonden kwam ik heel vaak bij de Plus. Waar we nu sinds een jaar wonen doe ik de boodschappen bij een andere winkel. Maar vond het altijd wel een hele leuke actie van Plus

 • Blijft leuk.. En gratizz..

  Maar toch: vond ik de pakketten tot een paar jaar geleden echt ‘leuker’..
  Microvezeldoekjes, bonnen om verse producten mee op te halen, enz…
  Ze zijn er niet meer.

  De doos is erg leuk !

  • Toen waren de pakketten zelfs zo goed dat ik hamsterde als een gek om meer dozen bij elkaar te krijgen. Die tijd is echt wel voorbij!

  • … Ik blijf fysieke zegels sparen.
   Krijg regelmatig zegels van niet-sparende klanten voor of achter mij. (En ik plak ze meteen op)..

 • 00k ik vind het idd een leuke actie . Maar voor mij niet haalbaar . Ik ben gehandicapt en bestel vaak de boodschappen . Maar mijn hulpen halen ze vaak ook en dan vaak niet bij de plus . Ook nu heb ik de kaart op 19 zegels na vol . Dus weer geen pakket want voor 190 euro kopen in een week laat mijn budget niet toe.

 • Nou ja, zeg…

  Moet nog 19 pakketzegels..
  (Had ook voor iemand anders gespaard.. dom dom).

  Want… Ze kosten nu maar liefst 0,75 per stuk !
  Ooit 0,25 later 0,50 en nu dus 0,75.

  Niet leuk….