Thuisleven.com > Kinderen > Totum Mandala Queens met winactie

Totum Mandala Queens met winactie

Geef de jongste dochter wat tijd, knutselspullen en een mat waarop ze heerlijk kan werken en je hoort haar een uur lang niet meer. Dus lang hoefde ze niet na te denken toen een vriendin de doos op tafel zag staan en daarmee aan de slag wilde gaan. Uitleg hoefde ik de dames (7 en 8) niet te geven, de tekst en de afbeeldingen in het “werkboekje” waren namelijk duidelijk genoeg.

Aan de slag

De eerste stap is het uitkiezen en knippen van de Queen op de stippellijntjes. Daarna is het de bedoeling dat je met de designer een mooi patroon maakt op de witte bijgeleverde blaadjes. Deze dienen als jurk voor de Queen.
Let even op dat er een kleine ruimte gaat overlappen om de jurk op te bollen.
Als je klaar bent met het designer en inkleuren van de jurk, kun je er voor kiezen om de meegeleverde stickertjes nog te plakken op de Mandala. Daarna kan de mandala in een cirkel worden geknipt, heb je hier moeite mee neem dan het paarse gedeelte uit de designer en maak daar dan een cirkel omheen. Wil je de Mandala daarna nog iets specialer maken kun je ook nog aan de uiteinden een leuke afwerking eraan knippen.
Is het geheel goed uitgeknipt, knip je een stuk eruit (zoals op de foto’s is aangekaart) en plak je de ene uiteinde over de andere heen. Daarna is je Mandala Queen klaar.

Onze ervaring

Het principe van de Manadala Queens heeft dochter met haar vriendin snel door en voor ik het weet hebben ze de eerste Queen al op het podium staan. Niet veel later volgt een tweede Queen. Ze geven wel aan dat ze het iets moeilijk vinden om de ruimte van knippen open te laten. Daardoor komt het patroon niet even goed uit zoals ze het in hun hoofd hebben. Buiten dat om zit echter alles in de doos dat ze nodig hebben en is het een erg leuk pakket om te geven of krijgen!

Win

Wij mogen van Totum één Mandala Queens doos weg geven. Laat hieronder weten voor wie jij dit graag wilt winnen en waarom en je dingt automatisch mee op deze leuke prijs, die je krijgt met een paar extra verrassinkjes

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht vallen. Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers. Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 6 maart 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

32 reacties