Tips en Acties van Thuisleven ledenactie
Thuisleven.com > Winacties & bekendmaking > ‘Tips en Acties van Thuisleven’ ledenactie (winnen).

‘Tips en Acties van Thuisleven’ ledenactie (winnen).

Iedereen die Thuisleven een beetje kent weet dat wij een zeer breed platform zijn. We beschrijven allerlei onderwerpen die in-en-om ons huis spelen. Ook kortingsacties en Geld Terug Acties komen uitgebreid aan bod. Dat laatste is precies waar deze blog over gaat. In onze actieve Facebookgroep ‘Tips en Acties van Thuisleven‘ staat de ledenteller op ruim 420 leden. Nu hebben we iets bedacht om meer leden aan te trekken. Dit met de spelregel: “Nodig niet ongevraagd nieuwe leden uit”, in het achterhoofd!

Ben je al lid van onze Facebookgroep ‘Tips en acties van Thuisleven’?

In onze Facebookgroep wisselen de leden onderling gratis tips uit. Testoproepen en het aanvragen van samples komen veelvuldig aan de orde. Net als leuke kortingsacties en spaaracties. Alleen winacties worden er niet gedeeld. Tenminste tot nu dan, want we organiseren een ledenactie.

Spelregels van de ledenactie

We willen graag meer leden in de Facebook aantrekken, want samen weten we veel meer. Nodig alleen niet ongevraagd nieuwe leden uit! Er zijn tal van manieren om bekenden op het bestaan van deze Facebookgroep te wijzen. Om kans te maken op de prijs is het wel van belang dat we mee kunnen lezen. Daarom zijn er wat manieren bedacht:

  • Via de knop ‘Uitnodigen’ rechtsboven in de groep kan je vrienden een email sturen;
  • Via de knop ‘Uitnodigen’- Facebookvrienden uitnodigen kan je een QR-code aanmaken en downloaden;
  • Onder de knop ‘Uitnodigen’ zie je … staan- onder ‘Delen’ kan je de groep delen op verschillende manieren.

Om erachter te komen welk actief lid de nieuwe leden heeft aangebracht openen we een topic waar het nieuwe lid aan kan geven wie hem of haar op het bestaan van Tips en acties van Thuisleven heeft gewezen. Tussen deze leden wordt een winnaar gekozen. Als vanzelfsprekend kunnen nieuwe leden zelf ook deelnemen aan de ledenactie.

ledenactie

Win een Monsterbox

Maak kans op een Monsterbox, voorheen Monsterdoos. De winnaar krijgt de eerstvolgende Monsterbox gratis thuisbezorgd.
Deze actie loopt tot het ledenaantal van 500 is bereikt!
In de dan eerstvolgende Winnen op Woensdag blog maken wij de winnaar bekend. Houd deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn.
Bij het deelnemen aan de winactie ga je akkoord met de disclaimer & voorwaarden

De kwartaalactie

De oplettende lezer heeft allang opgemerkt dat wij elk kwartaal een nieuwe kwartaalactie hebben lopen. Deze kwartaalprijs kun je winnen door het insturen van lopende 100% geld terug acties en leuke andere gratis acties. Dit is elke keer weer een groot succes.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestYoutubeTikTokBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Doe jij actief aan acties mee?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties