Thuisleven.com > Kerst (en Oud & Nieuw) > Tien leuke kerstcadeau’s van Radbag voor hem

Tien leuke kerstcadeau’s van Radbag voor hem

Radbag is een winkel waar je vast en zeker al eens een kijkje hebt genomen. De website staat vol met leuke en praktische cadeau’s voor hem, haar en zelf voor kinderen. Dit jaar is het aan mij om leuke cadeau’s voor mijn partner te zoeken. Omdat ik weet dat veel vrouwen toch wat moeite hebben om voor iets uit te zoeken voor hun man, oom, neef en/of vader zet ik mijn top 10 op een rij.

Cadeau 1 – Viking werpbijlen
Houdt jouw partner wel van een pijltje gooien thuis of in de kroeg? Laat hem die pijltjes dan maar snel opruimen. Met deze schijf gooi je namelijk niet met pijltjes maar met bijltjes. Eens kijken of hij dan nog zo goed werpt…

Cadeau 2 – Wereldkaart om te krassen
Voor zijn werk reist mijn partner heel wat af. Zo is hij met regelmaat in India, Saudie Arabie, Amerika en Engeland. In onze privé tijd maken we ook de nodige tripjes. Zo zijn we een paar jaar geleden naar Berlijn geweest, vorig jaar naar Rome en hebben we Milaan eens tussendoor bewonderd. Tegenwoordig heb je ook binnen no-time een mooie trip geboekt. Hoe leuk is het dan om te krassen waar je geweest bent…

Cadeau 3 –  Magnetische bierboom
Toegegeven mijn partner is absoluut geen bierdrinker. Hij moet er zelfs niks van hebben. Zijn voorkeur voor alcohol is rode wijn met een volle krachtige smaak. Echter is er een tijdje geleden een geld terug actie geweest van een 0,0% bier en dat vond hij toch wel een lekker alternatief om eens in de zomer te drinken. Maar al die dopjes op het aanrecht, tafel en zelfs in de keuken… Ik zeg tijd om op te ruimen!

Cadeau 4 – Waterfles met duiker
Als hij even geen wijn, geen bier en geen koffie drinkt valt hij terug op dat neutrale goedje uit de kraan. Water. Water is niet alleen gezond maar ook lekker goedkoop. Het past bij elk gerecht, elke dorst en elk seizoen. Niet gek dan ook dat veel mensen dit graag drinken. Zo ook ons gezin. Tijdens de vakantie hebben we (vooral mijn partner met een rugzak) met heel veel water rond gelopen. De waterfles zal een leuke manier zijn om nog meer water te drinken en de wijn wat vaker te laten staan…

Cadeau 5 – scarab 5 in 1 gereedschapsuitrusting
Zoals de vaste lezer wellicht al weet, wonen mijn partner en ik nog niet samen. Nu zijn we wel vaak bij elkaar te vinden (gelukkig maar). In de tijden dat hij bij mij is moet hij ook wel eens een klusje opknappen. Met grote regelmaat heb ik te horen gekregen dat ik eens een multi-tool moest aanschaffen. Ik zie dit ding en denk gelijk weer aan het gemopper als hij eens iets moet fixen.

Cadeau 6 – Gereedschapskist Grill
Hoe leuk is het om onderweg eens te gaan barbecueën? Met de handige meeneem bare gril in de vorm van een gereedschapskist is dit een warm kunstje.

Cadeau 7 – 5 in 1 grillbestek
Als je dan toch al die stoere gereedschapskist grill besteld, bestel dan ook even de 5 in 1 grillbestek mee. Erg handig in gebruik.

Cadeau 8 – Star Wars R2D2 koektrommel met geluid
Mijn partner, en vast en zeker vele andere mannen, hangt wel eens vast in de serie van Star Wars. Dolgraag zou hij de complete serie eens met mij willen kijken. Echter vind ik er echt geen bal aan. Om die “pijn” iets te verlichten is deze koekjestrommel vast en zeker een mooie goedmaker.

Cadeau 9 – Reageerbuisglazen
Mijn vriend heeft de scheikundige opleiding aan de universiteit in Eindhoven genoten. Tegenwoordig werkt hij als manager bij een groot bedrijf. Om de boel gezellig te houden organiseren wij 2 keer per jaar een etentje bij ons thuis. Elke keer weer hoort daar iets ludiek bij. Zoals de reageerbuisglazen.

Cadeau 10 – bluedive waterdichte bluetooth luidspreker
Een snelle douche. Genieten in bad. En toch zijn favoriete muziek bij zich hebben. Dat kan met deze leuke waterdichte bluetooth speaker.

Al deze leuke kerstcadeau’s voor hem, en nog vele andere leuke items, kun je vinden op de website van Radbag.

*Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking*

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

3 reacties

  • Elk jaar is het weer zo lastig om een leuk idee voor manlief te verzinnen!! Hierboven staat helaas niets bij wat echt wat voor hem is maar ik ga de site zeker bezoeken om te zien of ik wat anders kan vinden 😉