Telefoonhoudercenter.nl, voor de beste kwaliteit telafoonhouders.
Baseus telefoonhouder met zuignap voor in de auto van Telefoonhoudercenter.nl
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Telefoonhouder voor in de auto, met winactie. (gesloten)

Telefoonhouder voor in de auto, met winactie. (gesloten)

Baseus telefoon autohouder met zuignap

Ik heb al zeker 3 keer een telefoon houder voor in de auto bij de Action gekocht. Niet duur natuurlijk, maar ook niet een goede kwaliteit. Steeds ging het veertje dat in het klemsysteem zit kapot en kon ik ‘m dus weer weggooien. Verspilling van geld. Toen ik de kans kreeg om een telefoonhouder van Telefoonhoudercenter.nl te testen en reviewen heb ik m’n kans gegrepen.

Mijn eerste indruk

De telefoonhouder kwam netjes verpakt bij mij aan. Toen ik ‘m uit de doos haalde zag en voelde ik meteen dat deze van een heel andere kwaliteit is dan die ik eerder heb gehad. Wat een verschil zeg. Het materiaal is allemaal veel steviger. De zuignap word aan de onderzijde beschermd met een stukje plastic, dat je eraf moet halen voordat je de zuignap bevestigd. Na verwijderen hiervan merk ik dat de zuignap ook plakkerig is. Ik neem aan dat dit helpt de telefoonhouder netjes op zijn plek te houden. De houder waar de telefoon in gaat, is in verschillende standen te zetten, door middel van een soort boutje. Als je de juiste stand hebt gevonden dan draai je de bout aan totdat deze niet meer verder gaat. De houder blijft dan netjes in de juiste positie. Er is dan ook echt geen beweging meer in te krijgen, totdat je het boutje weer los draait.

Gebruik

Mijn eerdere telefoonhouders voor in de auto, waren speciaal voor montage op de voorruit. Dat vond ik niet zo prettig, vandaar dat mijn keuze is gevallen op deze van Baseus,  geschikt voor plaatsing op het dashboard. Toen ik ‘m uitkoos had ik nog een auto met een dashboard van glad materiaal. Sinds kort hebben we een auto met een dashboard met reliëf. Ik was even bang dat ik de auto telefoonhouder daarom alsnog niet op het dashboard zou kunnen plaatsen, omdat de zuignap niet genoeg grip zou hebben. Gelukkig is deze twijfelt ongegrond. De houder blijft perfect zitten, dankzij de enorm sterke zuignap. Doordat je gemakkelijk de stand van de houder kunt aanpassen is hij, voor de liefhebber ook gewoon op de voorruit te bevestigen.

Telefoonhouder met zuignap van Telefoonhoudercenter.nl
Montage op de voorruit.

Aangezien ik een vrij grote telefoon heb vroeg ik me af of deze wel in de telefoonhouder zou passen. Ook dit bleek geen enkel probleem te zijn. De houder is zo gemaakt dat het gewicht van je telefoon ervoor zorgt dat deze op z’n plek blijft. Een soort hefboomwerking; wanneer je de telefoon plaatst dan gaan de steuntjes aan de onderkant naar beneden en worden de twee zijden naar binnen geduwd. Geniaal systeem, vind ik. Zo veel beter dan dat je zelf de zijkanten naar binnen moet duwen, want dat zit vaak niet echt stevig en dat is het ook eerste onderdeel dat kapot gaat. Zodra je je telefoon eruit haalt gaan de zijden weer uiteen, zodat opnieuw plaatsen een eitje wordt.

Conclusie

Daar kan ik kort over zijn. Ik ben erg blij met de telefoonhouder auto mee! Hij is het geld zeker waard.
De Baseus auto Telefoonhouder is te koop voor €19,95 op Telefoonhoudercenter.nl. Bestel je een telefoonhouder fiets, een Iphone houder auto of een andere telefoonhouder?

Winnen

Wij mogen van Telefoonhoudercenter één persoon blij maken met een shoptegoed t.w.v. €20,00. Wil jij kans maken op dat shoptegoed maak dan onderstaande zin af:

Ik ga met het shoptegoed de volgende producten bestellen:………. (linken mogen)

Mocht je t.z.t. toch iets anders willen bestellen, dan kan dat uiteraard! Vergeet niet om de Facebookpagina van Telefoonhoudercenter.nl te liken!

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen.

Op 19 december 2018 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

26 reacties