Selecteer een pagina

“Hallo mijn kleine prinses, ooo wat ben je mooi! Zeg het eens lieverd? Is de openingszin van het spiegeltje als we de spiegel aan zetten. Mijn dochter straalt meteen en kan het niet laten om terug te babbelen. “Spiegeltje, spiegeltje in mijn hand” babbelt mijn jongste en de spiegel begint spontaan een liedje af te spelen. Daarna zegt mijn dochter: “Wie is de mooiste van het land?” “Mmmm, laat me even denken. Jij bent het mooiste meisje van de wereld” antwoord de spiegel. Na deze vraag sluiten we de spiegel af met het hartje onder de spiegel zodat ik eerst even rustig de beschrijving kan lezen. “Dag schoonheid, ik zie je snel weer” zegt de spiegel tegen ons als afsluiting.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Gelijk als ik de eerste pagina open is me duidelijk waarom de spiegel een liedje begon te draaien. De spiegel is namelijk ingesteld op bepaalde zinnen. Een andere zin kan er voor zorgen dat je een heel ander antwoord krijgt.
Nadat ik mijn (eigenwijze) dochter heb uitgelegd pakt ze de spiegel en gaat ermee aan de slag. Zo nu en dan moet ik haar even corrigeren maar als ze het eenmaal door heeft zit ze overal met de spiegel. Al die leuke complimentjes vind ze maar wat leuk maar om zichzelf te kunnen bewonderen in de echte spiegel helpt ook heel erg mee merk ik al snel. Van de liefste gezichtjes die ze kan maken tot de meest hilarische gekke bekken die ze kan trekken steelt ze zo haar eigen show in combinatie met de magische spiegel. Gelukkig vindt de magische spiegel het allemaal prima en blijft ze heel positief en lief klinken.

Het leukste aan Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Het leukste aan de spiegel vind de 5 jarige kleuter nog wel de vraag “welke prinses ben ik?”. Er volgen dan een aantal vragen van de spiegel waarop mijn meisje “ja” of “nee” kan antwoorden en vervolgens vertelt de spiegel welke prinses mijn dochter is. In totaal zijn er 20 prinsessen, die ook allemaal in het boekje staan met daarbij een afbeelding. Zodra dochterlief erachter is gekomen dat ze een Natuurprinses is wordt het boekje open geslagen en moet ik haar aanwijzen wie de Natuurprinses is. Haar dag kan niet meer stuk!
Persoonlijk mis ik de volume knop aan de spiegel. Maar buiten dat om is het een geweldig artikel waar ik zeker de fun voor de kinderen in zie.

Hallo kleine prinses

“Hallo kleine prinses, ik ben je toverspiegel en samen gaan we veel plezier beleven!”. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand is een magisch spel voor meisjes vanaf vijf jaar. Druk op de achterkant van de toverspiegel op play, druk daarna op de voorkant op het hartenknopje en stel een tovervraag. Bijvoorbeeld: ”Wie is de mooiste in het hele land?”, “Gaan prinsessen ook naar school?” of “Kan ik zelf een prinses worden?” en de toverspiegel geeft antwoord!

Lees ook:

Waar spelen jullie kinderen graag mee?

Geverifieerd door ExactMetrics