vershoudbakjes
Thuisleven.com > Spaaracties > Sparen voor vershoudbakjes en smoothiemaker extra’s

Sparen voor vershoudbakjes en smoothiemaker extra’s

Sparen voor Royal VKB vershoudbakjes

Bij Albert Heijn kunnen we weer sparen voor vershoudbakjes (met bijbetaling vanaf 0,99 euro). We hebben veel plezier van de vershoudbakjes vanaf de vorige spaaractie gehad. Ze kunnen in de vaatwasser, magnetron, koelkast en vriezer. Er zijn nu naast de vacuümpomp vele extra’s als smoothiemaker verkrijgbaar. In totaal zijn er 11 spaaritems.

Specifieke actievoorwaarden

Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je 1 bakjeszegel. Met 10 bakjeszegels én een bijbetaling vanaf 0.99 euro heb je al zo’n handig vershoudbakje in huis. Sparen kan van 2 maart t/m 10 mei. Inleveren van volle spaarkaarten kan t/m 17 mei 2020. Wil je de spaarkaart downloaden? Dat kan hier. Wanneer je via de app. spaart dan krijg je 5 extra bakjeszegels.
Actievoorwaarden via Ah.nl

***Vanaf 28 april 2020 gaat de spaaractie verder van de vershoudbakjes. Sparen t/m 21 juni, inleveren volle spaarkaarten tot 28 juni.
Bron: AH folder en site***

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Heb jij al eerder voor de vershoudbakjes gespaard?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

21 reacties

 • Handig deze vershoudbakjes, zelf heb ik liever een gratis spaaractie van supermarkten. Zo leuk om dat bij elkaar te sparen. Nu denk ik heel nuchter dat bij de action of blokker je ook voordelig vershoudbakjes kan krijgen;).

 • Ik ga deze zeker sparen bij AH, kan nog wel wat bakjes gebruiken.
  Ze zullen waarschijnlijk wel van goede kwaliteit zijn en de bijbetaling waard zijn.

 • Ik zag deze actie voorbij komen op de regalen. Nu kom ik nooit bij de AH maar anders was ik zeker gaan sparen. Ik heb nu de jumbo app geïnstalleerd, daar spaar je ook mooie kortingen mee.

 • Handig zulke bakjes maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er al genoeg van heb. Voor het milieu hoop ik dat ze biologisch afbreekbaar zijn omdat mensen er nu massaal voor sparen en zou fijn zijn als AH daarin leiding zou kunnen nemen qua duurzaamheid.

 • mijn kasten puilen uit van dit soort bakjes dan wel niet van de appie!! heb zelfs nog bakjes in de verpakking staan hahaha altijd handig die dingen

 • Ik heb deze niet eerder gespaard nee. Ik heb juist van de week voor 1,99 een hele stapel bakjes gekocht bij Dirk 😀 Maar als ze meer hebben dan alleen bakjes dan ga ik misschien wel even kijken of er iets bij zit.

 • Eline, de bakjes van AH zijn wel erg goedkoop. En heel duurzaam.

  Weet iedereen inmiddels dat deze spaaractie gestopt is?.. ‘Ooit’ komt hij weer…
  Inleveren volle spaarkaarten ook niet meer mogelijk.

  Koopzegels AH: niet mogelijk nu
  Volle koopzegelkaarten niet in te leveren bij AH
  Koopzegels Plus: wel als normaal
  Textielactie Plus: loopt nog wel.
  Spaaractie bakjes Hoogvliet: loopt nog
  Kassabonactie Hoogvliet: loopt nog..

  • Klopt hoor Ans, het is zeker niet duur en je heb er goede kwaliteit voor terug. Zelf heb ik nog verhoudbakjes van de vorige actie. Ik spaarde nu voor iemand anders mee.

   • Hand-op-hand contact is niet nodig. Bij Hoogvliet staat een bakje waar spaarzegels, kassabon en spaarkaartje in gaan.

    Bij ah stond een apparaatje waar je zelf de kassabon uit haalt.

    Bij Plus krijg ik alles “gewoon’ overhandigd.
    Kwestie van opletten.

 • vanaf vandaag gaat de spaaractie verder van de vershoudbakjes.
  Sparen t/m 21 juni, inleveren volle spaarkaarten tot 28 juni.
  Bron nieuwe AH folder

 • Ik heb jammer genoeg de sluitingsdatum van de vershoudbakjes gemist, dat was vorige week.
  Waar kan ik mijn volle spaarkaarten nog inleveren?
  Op de site van ah lees ik dat er nog een flinke voorraad is. Bij wie moet ik zijn? Ik zou graag de smoothiemaker willen kopen, het schilmesje, de avocadotool en de 3 in 1 schiller. Mijn zoon trouwt in oktober 2020 as en dit zou ik hem graag willen geven