Spaar voor gratis BoerderijMinis
Thuisleven.com > Spaaracties > Sparen voor gratis BoerderijMini’s

Sparen voor gratis BoerderijMini’s

Na de JungleMini’s, de AquaMini’s en de VitaMini’s gaan we nu sparen voor gratis BoerderijMini’s bij LIDL supermarkt en maken we er een hoge stapel van! De BoerderijMini’s knuffels zijn geschikt voor alle leeftijden.

Specifieke actievoorwaarden

Na besteding van 10 euro aan boodschappen, krijg je een spaarzegel bij de kassa. Wanneer je er 15 op een spaarkaart hebt geplakt, mag je één van 10 verschillende BoerderijMini’s uitzoeken. Deze actie loopt van 14-02-2022 tot en met 10-04-2022. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd (zolang de voorraad strekt) t/m 24-04-2022.

BoerderijMini’s speelkleed

In de winkel is het bijpassende BoerderijMini’s speelkleed verkrijgbaar voor 9,99 euro. Op= Op!

BoerderijMini app

Na het downloaden van de BoerderijMini app kun je tien leuke games spelen met de BoerderijMini’s.

Website

Via LIDL

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestTikTokYoutubeBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Ga jij ook weer Mini’s sparen?

Bron afbeelding: LIDL supermarkt

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties