spaaractie bosdieren Jan Linders
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaaractie Bosdieren bij Jan Linders

Spaaractie Bosdieren bij Jan Linders

Spaar nu bij Jan Linders voor Bosdieren stickers en Bosdieren munten

Specifieke actievoorwaarden: 

Van 7 september t/m 18 oktober 2020 krijg je bij elke 15 euro aan boodschappen én bij speciale acties één gratis stickerset met daarin 4 dierenstickers. In het spaaralbum is plek voor maar liefst 72 verschillende stickers van maar liefst 24 Bosdieren!
Haal nu jouw gratis spaaralbum! Op=Op Het Bosdieren spaaralbum staat boordevol weetjes, raadsels en knutseltips. Download de voucher, laat ‘m scannen aan de kassa en krijg het spaaralbum helemaal gratis! Het spaaralbum is ook te koop voor maar 0,99.
Naast de stickers spaar je ook voor 6 speciale Bosdieren-munten. Het dier op de munt breng je tot leven met de gratis app. Zo snuffelt er plots een vos aan je hand of loopt er een eekhoorn over de tafel! Munten gespaard? Speel ook de Bosdieren-game! Iedere week is er een speciale muntactie waarbij je één gratis munt krijgt. Houd deze pagina in de gaten voor alle muntacties!

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

1 reactie