Spaaractie gratis Artis Dekamarkt
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor gratis tickets voor Artis

Spaar voor gratis tickets voor Artis

Vanaf zondag 23 januari kan je weer sparen voor gratis ARTIS tickets bij DekaMarkt!

Specifieke actievoorwaarden

Je krijgt een Artis zegels bij iedere besteding van 25 euro aan boodschappen en bij wekelijks wisselende actieproducten. De actie loopt van zondag 25 januari tot en met 5 maart 2022. Met 18 zegels is je kaart vol en kan je een ticket reserveren via Artis.nl/dekamarkt. Lever vervolgens je volle spaarkaart af bij de entree van Artis tot en met 7 oktober 2022.

Website

Via DekaMarkt

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestTikTokYoutubeBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Bezoek jij graag een dierentuin?

Bron afbeelding DekaMarkt

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties