spaarkaart LIDL gratis BBQ producten
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor gratis BBQ producten

Spaar voor gratis BBQ producten

Spaaractie LIDL

Spaar bij LIDL voor gratis BBQ producten

Specifieke actievoorwaarden

Deze actie loopt van 18-05-2020 tot en met 23-08-2020. Deelname aan de actie is alleen binnen deze periode mogelijk. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met 30-08-2020.

 • spaarpunt LIDL gratis BBQ productenDiverse verse vlees-, vis of vega producten uit het BBQ-assortiment van Lidl bevatten spaarpunten. Bij afrekening van een van deze versproducten uit het BBQ-assortiment ontvangt u één spaarpunt.
 • Bij 8 punten heeft u een volle spaarkaart.
 • De deelnemer kan zo veel en zo vaak sparen als gewenst.

Spaarkaarten inleveren

Bij inlevering van één volle spaarkaart met 8 BBQ-spaarpunten ontvangt de deelnemer één gratis BBQ-product t.w.v. maximaal €2,49. De deelnemer kan (zolang de voorraad strekt) kiezen uit:

 • 200 g vegetarische hamburgers t.w.v. €1,59
 • 200 g Beter Leven hamburgers t.w.v. €1,99
 • 400 g Beter Leven braadworsten t.w.v. €2,49

Bij inlevering van twee volle spaarkaarten met 8 BBQ-spaarpunten per spaarkaart ontvangt de deelnemer één gratis BBQ-product t.w.v. maximaal €4,49. De deelnemer kan (zolang de voorraad strekt) kiezen uit:

 • 420 g gemarineerde BBQ kipworstjes t.w.v. €2,79
 • 375 g gemarineerde varkensfiletlapjes t.w.v. €3,79
 • 200 g gemarineerde zalmfilet t.w.v. €4,49

Website

Via LIDL

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Lees meer over Barbecue tips & recepten (verzamelblog)

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

1 reactie

 • Leuk weer, deze actie.
  Wel meer ‘uitgekleed’..
  Vorig jaar nog keuze uit varianten vega.
  Nu eentje.

  Maar het is gratizz..!
  En leuk sparen om in augustus wel erg voordelig bbq’en..

  (En hopelijk sep/okt weer verspakketten sparen… Ook heerlijk)