Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor gratis AquaMini’s bij Lidl

Spaar voor gratis AquaMini’s bij Lidl

Je winterdorp van AH opgeruimd? En het pakket van de Plus en Boni bij elkaar gespaard? Hartstikke mooi, dan kun je vanaf nu de onderwaterwereld van Lidl bij elkaar gaan sparen. Bij elke €10,00 ontvang je een zegel en bij 15 zegels heb je een kaart vol. Deze volle kaart kun je inleveren tegen een AquaMini naar keuze. Ben jij ze (zee)ster die ze allemaal bij elkaar weet te sparen?

Deel gerust foto’s!

Specifieke actievoorwaarden: 

Bij elke besteding van €10,- aan boodschappen bij alle Lidl filialen in Nederland ontvangt u één zegel. Over het aankoopbedrag van alcohol, tabak en bel- en cadeaukaarten worden geen zegel uitgereikt.
Bij 15 zegels heeft u een volle spaarkaart. Bij één volle spaarkaart kunt u uit 10 AquaMini’s één gratis AquaMini naar keuze uitzoeken. De zegels zijn niet inwisselbaar voor geld. U kan zo veel en zo vaak sparen als u wilt.
De AquaMini’s zijn geschikt voor alle leeftijden.

Alleen originele en onbeschadigde volle spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde zegels zijn inwisselbaar. Lidl behoudt zich het recht voor spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd in een Lidl filiaal tot en met 08-03-2020 of zolang de voorraad strekt. Spaarkaarten kunnen niet worden geruild of worden ingewisseld tegen contant geld of andere prijzen.

Deze actie loopt van 02-01-2020 tot en met 23-02-2020, deelname aan de actie is alleen binnen deze periode mogelijk.

Website: Lidl

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

6 reacties

 • Kreeg gister al te horen van mijn kleindochter dat je deze grappige Aquamini’s kunt sparen bij Lidl.
  Kom niet zo vaak bij deze supermarkt, maar ga er nu voor haar meer boodschappen halen.
  Doe haar graag een plezier.

 • wij sparen mee. Nu nog maar 1,5 week dus gaat snel. Dat is wel jammer. Hebben er inmiddels 6 (ook dankzij anderen die meesparen voor ons)

 • Stond vanmorgenvroeg een GLS bezorger voor de deur… !
  Pakje van Lidl: 5 aqua mini’s…

  Had 4 1/2 volle kaarten ingestuurd.
  ‘Lang geleden’…
  De ‘bedelkids’ hadden namelijk de voorraad steeds opgebruikt (in onze filialen).
  Waar ik om vroeg zat erin. Plus 1 extra.

  Echt goede service.
  Werd ik heel vrolijk van.. !