Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor een GRATIS sporthanddoek

Spaar voor een GRATIS sporthanddoek

Spaaractie van Junami®

Spaar voor een GRATIS sporthanddoek

Specifieke actievoorwaarden: 

Plak 12 Junami® appelstickertjes of 2 grote Junami® stickers op de spaarkaart, maak er een foto van en upload deze foto via het onderstaande formulier. let op: ook Junami-AH stickers mogen worden geplakt. Dan ontvang je GRATIS een sporthanddoek! De actie loopt van 1 mei tot en met 31 augustus 2020. Zolang de voorraad strekt. Eén sporthanddoek per adres. Je mag de volle spaarkaart ook in een envelop naar ons toesturen per post (a.u.b. voldoende frankeren):

Inova Fruit BV, Veemarktkade 8, 5222 AE ’s-Hertogenbosch

Website

Via Junami®

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Lees meer over appeltaart op Thuisleven.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

1 reactie