Gratis pocketgames Slimpie
Thuisleven.com > Spaaracties > ‘Spaar voor een gratis pocketgame’ 2021

‘Spaar voor een gratis pocketgame’ 2021

Spaar 4 unieke actiecodes, te vinden op de Slimpie flessen met actiesticker., en ruil deze in voor een van 2.000 gratis pocketgame.

Specifieke actievoorwaarden Slimpie spaaractie

De Actie loopt van 22 september 2021 en eindigt op 31 januari 2022. Codes invoeren kan t/m 31 december 2021. De Actie is van toepassing op alle acht smaken Slimpie siroop in de 650ml flessen tijdens de actieperiode wanneer voorzien van een actiesticker. Er wordt maximaal 1 spel toegekend per huishouden/ adres/ IP adres. Kies jouw favoriete spel en deze wordt binnen 2 weken gratis thuisgestuurd. Op=op. 

Pocketgames: L.A.M.A, Beverbende, Samoa, Pocket Escape Room – Achter het gordijn, Boonanza, Take5! 

Actiesticker op Slimpie siropen

Winactie Spookslot

-10 x Spookslot t.w.v. € 24,99

Kans maken kan door een foto te plaatsen van jouw speelplezier met jouw gespaarde spel op social media, Facebook of Instagram, en zowel Slimpie als 999Games hierin te taggen. Elke week wordt daar een winnaar uit getrokken. (actieweken week 38 t/m 47).

Website

Via Slimpie

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Heb jij al eens een pocketgame gespeeld?

Bron uitgelichte afbeelding: Slimpie

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties