Gratis LEGO Party Box sparen
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor een gratis LEGO Party Box!

Spaar voor een gratis LEGO Party Box!

Spaar voor je gratis LEGO Party Box!

Specifieke actievoorwaarden: 

Van 1 juni t/m 15 september 2021 kun je sparen voor een LEGO Party Box bij Intertoys. Bij iedere € 10.- aan LEGO bouwsets ontvang je een LEGO spaarzegel. Er worden enkel LEGO spaarzegels gegeven bij aankoop van LEGO bouwsets, niet bij aankoop van andere LEGO artikelen. De LEGO spaarkaarten zijn te vinden in alle Intertoys winkels of kun je online mee bestellen. Met een volle LEGO Spaarkaart, bestaande uit 15 geplakte zegels, kan je meedoen aan de spaaractie om een LEGO Party Pakkett.w.v. € 75.- GRATIS te ontvangen. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd t/m 15 september 2021. Voor de uitgifte van LEGO Party pakketten geldt een OP = OP! Intertoys biedt in dat geval een alternatief voor het LEGO Party Pakket aan met een nader te bepalen waarde, welke ook lager uit kan komen dan het LEGO Party Pakket

Inhoud LEGO Party Box

Een LEGO Party Pakket bestaat uit 1 LEGO Party Box met daarin 8x LEGO bouwzakjes en 8x LEGO uitnodigingen. Daarnaast is er een kortingsbon t.w.v. € 20.- op LEGO bouwsets in de Partybox te vinden evenals diverse stickervellen en doe-/kleurplaten.
De 20.- kortingsbon is geldig van 1 t/m 30 september 2021 bij besteding vanaf € 100.- aan LEGO bouwsets. De korting is geldig op LEGO en LEGO DUPLO bouwsets, maar niet in combinatie met andere lopende acties.

Website

Via Intertoys

Lees meer

Gratis LEGO verjaardagscadeau van Intertoys

Jarig? T/m 31 december 2021 kun je het gratis LEGO verjaardagscadeau binnen 3 dagen voor of na je verjaardag komen halen in een Intertoys winkel. Een cadeau bestaat uit een LEGO Creator Birthday Clown 30565 t.w.v. € 4,99 en een kortingsbon t.w.v. € 5,- te besteden aan LEGO bouwsets. Bij ophalen van het gratis cadeau is een vorm van legitimatie/bewijs van verjaardag vereist. Een aankoop is niet verplicht. Op=Op!

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Bron afbeelding: Intertoys

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe