Gratis boodschappenpakket 2021
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor een gratis Boodschappenpakket t.w.v. 50,-

Spaar voor een gratis Boodschappenpakket t.w.v. 50,-

Met ruim 50 euro aan boodschappen biedt het gratis boodschappenpakket voor ieder wat wils! Deze spaaractie is afgelopen. Je kunt geen zegels meer sparen. Heb je nog een volle spaarkaart in huis? Lever het in t/m zaterdag 26 februari 2022.

Specifieke actievoorwaarden

Je kunt zegels sparen van zondag 14 november 2021 t/m zaterdag 18 februari 2022. Volle spaarkaarten kunnen t/m zaterdag 26 februari 2022 worden ingeleverd. Je krijgt al een zegel bij elke 10 euro aan boodschappen.

Website

Via Plus supermarkt

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

18 reacties

 • Komende week kiwi’s ‘gold’, los, met extra zegel.

  Dus: 1 kiwi in zakje – 1 kiwi in netje..:
  2 extra zegels.
  Paar dagen doen en je kaart is weer wat ‘volgeplakter’..

 • Komende week (vanaf 19 december dus) zijn de sperziebonen 0,99 p/pond.
  Met pakketzegel.

  Heb vorig jaar steeds handje bonen afgerekend: steeds 1 zegel.
  Ook wel 2 aparte zakjes in een keer.

  Aan het eind van de week eet je lekker veel sperziebonen en heb je ‘lekker veel extra zegels’…

  ..je moet toch ‘wat’ om aan die 75 zegels te komen

  • Hoi Ans,

   Zeer herkenbaar om op die manier aan extra zegels te komen. Ik kijk ook elke week het blaadje door op zoek naar de acties met extra zegels.

 • Altijd een mooi pakket, maar ik red dat bij lange na niet. Dus gaat het in een doos bij de supermarkt voor mensen die het minder breed hebben.

 • Ja kunt ook digitaal sparen zag ik gisteren bij de zelfscan. Zou je digitale en gewone zegels dan ook kunnen combineren. Als je aan het einde je kaart niet volheat en je krijgt er een aantal van de buurvrouw?

  • Ja Marian,
   Heb ik gelezen.

   Losse zegels schijn je bij de servicebalie bij te kunnen laten schrijven.

   Lees de actievoorwaarden of bel 088 2224443.

 • Zag dat je al vier zegels extra kreeg bij het online sparen via de app. Hopelijk werkt dat bij deze actie wel want met het sparen voor de club kon ik mijn punten niet verzilveren

  • Zeker heel veel, zelfs voor ons gezin van 4. Hopelijk komen er veel bruikbare producten met extra zegels. En online sparen was al 4 extra zegels

 • Bedankt voor de tip.
  Hier doe ik graag aan mee.
  Zo’n boodschappen pakket komt goed uit zo met de feestdagen.
  Ik volg bloglovin en waag weer een kansje.