Gratis boodschappenpakket 2021
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor een gratis Boodschappenpakket t.w.v. 50,-

Spaar voor een gratis Boodschappenpakket t.w.v. 50,-

Met ruim 50 euro aan boodschappen biedt het gratis boodschappenpakket voor ieder wat wils! 

Specifieke actievoorwaarden

Je kunt zegels sparen van zondag 14 november 2021 t/m zaterdag 18 februari 2022. Volle spaarkaarten kunnen t/m zaterdag 26 februari 2022 worden ingeleverd. Je krijgt al een zegel bij elke 10 euro aan boodschappen.

Website

Via Plus supermarkt

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

14 reacties