Spaaractie de langste vlag
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor de langste ‘Hup’ en ‘Holland’ EK-vlaggen

Spaar voor de langste ‘Hup’ en ‘Holland’ EK-vlaggen

Spaar nu samen met je familie, (club)vrienden of buren voor de langste vlag van Nederland! Klik alle gespaarde vlaggen aan elkaar en juich mee voor Oranje. Hoe lang wordt jullie vlag?

Specifieke actievoorwaarden

Spaar van woensdag 26 mei t/m dinsdag 22 juni 2021 voor de gratis ‘Hup’ en ‘Holland’ EK-vlaggen. Bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Plak je spaarkaart vol met 20 spaarzegels. Lever je volle spaarkaart uiterlijk dinsdag 29 juni 2021 in om jouw GRATIS vlag te ontvangen.
Je kunt extra zegels sparen met specifieke producten tijdens deze spaaractie.

Website

Via Hoogvliet supermarkt

De langste vlag

Deel je foto van jullie langste vlag op Instagram met #delangstevlag en maak kans op supergave prijzen.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Bron afbeelding: Hoogvliet.com

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

  • Wat een leuke vrolijke actie is dit, helemaal als de hele straat er aan mee zou doen word het een mooi gezellig oranje geheel. Jammer dat er bij ons geen Hoogvliet Supermarkt is om te sparen voor de langste vlag!!

  • Wat een supergrappige actie. Hier geen Hoogvliet in de buurt, dus wij gaan lekker sparen voor de Plus Bricks.