Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar nu voor gratis Frozen 2 glazen

Spaar nu voor gratis Frozen 2 glazen

Product

Gratis glazen met afbeeldingen uit de nieuwe Disneyfilm Frozen 2 waaronder Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en de nieuwste figuur The Nokk. Er zijn in totaal 5 verschillende glazen t.w.v. 7,49 euro. Bij 1 volle spaarkaart heb je al een gratis glas. Dus spaar ze allemaal!

Specifieke actievoorwaarden

  • T/m 4 januari 2020 krijg je bij elke € 5,- aan boodschappen* een spaarzegel. In de winkel en als je online bestelt
  • 20 zegels = 1 volle spaarkaart
  • 1 volle spaarkaart = 1 gratis Frozen 2 glas
  • Je ontvangt extra zegels bij wekelijks wisselende actieproducten
  • T/m 18 januari 2020 kun je volle spaarkaarten inleveren. Download het hier.

Website

Via Deka Markt

Disney+

Sinds deze maand kijken wij met veel plezier naar de films die op Disney+ (of voluit Disney Plus) te zien zijn. Dat met deze streamingdienst niet alleen de oude films te zien zijn blijkt al snel als ik het aanbod bekijk. En dat na het gratis proefabonnement voor € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar.

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

4 reacties