Spaar mee voor gratis Nalys Velours toiletrollen!
Thuisleven.com > Geldzaken > Spaar mee met Nalys.

Spaar mee met Nalys.

Spaar mee voor gratis Nalys Velours toiletrollen! Nalys Velours biedt perfecte hygiëne waardoor het niet nodig is om evenveel vellen te gebruiken als bij gewoon toiletpapier. Het product lost gemakkelijk op in het water (100% zuivere cellulosewatten) en is geschikt voor septische putten en vergruizers.

Specifieke actievoorwaarden.

Alleen geldig op Nalys Excellence 6 rollen en Nalys Velours 6 rollen. Koop een 6-pack verpakking en krijg 1 spaarzegel. Bij 5 spaarzegels heb je een volle spaarkaart en krijg je toegang tot een Speciaal voor jou-coupon voor 100% cashback op een 6-pack Nalys Velours. Om je een handje te helpen krijg je alvast 1 zegel cadeau. Deze spaaractie loopt van 01-08-2022 t/m 01-12-2022. Verzilveren van de spaarkaart kan t/m 15-12-2022.

Website.

Via Scoupy

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Gebruik jij de rollen van Nalys al?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

1 reactie

  • Bij scoupy stond bij mij een kortingsactie voor 50 procent. Heel fijn toiletpapier. Met deze spaaractie doe ik mee. De eerste twee zegels heb ik al.