Domino challenge Plus
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar Domino Challengers bij Plus.

Spaar Domino Challengers bij Plus.

Spaar vanaf 15 mei bij Plus supermarkt voor Domino Challengers.

Domino Challengers.

Ga jij de uitdaging aan? De Domino Challengers zijn snel, slim en super eigenwijs. Als je wilt dat ze blijven staan, vallen ze om. En als je wilt dat ze omvallen, blijven ze lekker staan. Bij Plus spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022. Bij elke 15 euro aan boodschappen* krijg je een zakje met drie stenen. Hoe meer stenen je spaart, hoe spannender het wordt. Spaar daarom zoveel je kan! 

Website.

Via Plus supermarkt

Domino Challenge.

Domino Challenge is een gloednieuwe epische zaterdagavondshow waarin de beste Dominobouwers van Nederland het in duo’s tegen elkaar opnemen voor een geweldige geldprijs en de titel Masters of Domino 2022. Voor deze competitie zoeken we creatieve ontwerpers die met geduld, doorzettingsvermogen en technisch inzicht indrukwekkende dominobouwwerken kunnen maken. Vanaf 28 mei 2022 iedere zaterdagavond op RTL4.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Fotocredits: Plus

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe