Thuisleven.com
SmartphoneCases.nl, niet alleen voor telefoonhoesjes
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > SmartphoneCases.nl, niet alleen voor telefoonhoesjes

SmartphoneCases.nl, niet alleen voor telefoonhoesjes

Van SmartphoneCases.nl mag ik een nieuwe case voor mijn telefoon uitzoeken. Dat is nog niet zo eenvoudig met zoveel keuze in hoesjes en dat niet alleen. Ze verkopen er naast bijvoorbeeld iphone 6 hoesje ook ontzettend veel accessoires voor telefoon en tablet. Zelfs voor een nieuwe oplader voor mijn Samsung telefoon kan ik er slagen. Ik heb dan, als je zoekt op je type telefoon, zelfs de keuze uit een originele oplader, met of zonder usb-aansluiting. Bij mijn ‘oude’ oplader is de kunststof huls gespleten, het functioneert nog wel, maar of het zo veilig is, zo open en bloot?

Telefoonhoesjes

De zoektocht tussen alle telefoonhoesjes begint. Via mijn telefoon-merknaam ‘Samsung’ zie ik een groot aantal typenummers op mijn beeldscherm verschijnen, gelukkig met foto. Dan weet ik mijn type te vinden en kan ik dan verder kijken tussen de mogelijkheden. Ik wil graag een book case, dat vouwt zo lekker dicht rondom en biedt extra ruimte voor een pasje of notitie. Mijn oog valt direct op een fleurig hoesje met de tekst: ‘LIVE the LIFE you LOVE’, lijkt mij gelijk een heel mooi voornemen voor 2017 en ik kan wel wat geheugensteuntjes gebruiken met dit griephoofd.

Winkelmandje

SmartphoneCases.nl, niet alleen voor telefoonhoesjes Twee producten in het winkelmandje en bestellen maar. Dan gaat zeer eenvoudig, zonder poespas. Een paar dagen later valt de bubbeltjes-envelop van SmartphoneCases.nl al in de brievenbus. Mijn telefoon leg ik direct aan het infuus, dat werkt allemaal naar behoren. Het hoesje pakt ik uit, het voelt nog wat stug aan. Onder het magneetklepje zit een vloeipapiertje, heel degelijk verpakt dus. Ik trek mijn telefoon zijn nieuwe jasje aan en het zit als gegoten. In tegenstelling tot mijn oude hoes zitten er geen openingen voor de bediening aan de zijkanten van mijn toestel maar door-druk-knoppen. Voordeel is dat de book case rondom het toestel afsluit (i.v.m. vocht). Eh, hoe maak ik hier nou een foto van? Eerst maar eens even de fotocamera opzoeken en opladen.

Heb jij eigenlijk een levensmotto?

*voor het schrijven van dit artikel hebben wij review-exemplaren ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics