Thuisleven.com > Sinterklaas > Sinterklaasboeken voor alle kinderen (inclusief winactie)

Sinterklaasboeken voor alle kinderen (inclusief winactie)

Sinterklaasboeken; wellicht heb je een of meerdere van de boeken al bij PLUS, Deen, Hoogvliet, Poiesz of Jan Linders zien liggen, of heb je er misschien al één in huis? Want de boeken krijg je namelijk in de actieperiode van 11 november t/m 5 december 2019, gratis bij aanschaf van actie-artikelen. Dat is pas eens een leuke verrassing!

Sint op de Kermis (geschreven door Rafael van der Vaart)

Rita en Jopie zijn kermiskinderen. Ze trekken van plek naar plek. Maar… weet Sinterklaas dan wel waar hij moet zijn om de cadeautjes te brengen? En hoe moeten de cadeautjes in de wooncaravan komen? Ze bedenken een slim plan, maar of dat goed uitpakt?

Sint gaat de wereld rond (geschreven door Nicolette van Dam)

Sint relaxt samen met Amerigo op Hawaï. Maar in zijn kasteel in Madrid raken de Pieten steeds meet in paniek. Ze hebben de hulp van Sinterklaas hard nodig. Toch komt de Sint niet terug. Wat is er aan de hand?

Sint wil een puppy (geschreven door Wendy van Dijk)

‘Ik wil een puppy!’ zeurt Sint voor de zoveelste keer. Maar daar voelen de Pieten helemaal niks voor. Zo’n klein hondje vraagt veel tijd, terwijl ze het al zo druk hebben. Als de puppy tóch komt, loopt alles in het honderd…

Win

Wij mogen 3 keer een setje van de drie sinterklaasboeken weggeven aan onze lezers. Wil jij kans maken op deze leuke prijs plaats dan onder 3 willekeurige blogs op Thuisleven, waaronder deze, een reactie.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

Op 11 december 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

27 reacties