Sinterklaasbloghop2021 winnen
Thuisleven.com > Sinterklaas > Sinterklaasbloghop 2021

Sinterklaasbloghop 2021

Wat leuk dat je via de SinterklaasBloghop2021 georganiseerd door KiDDoWz en Website4Mama, op Thuisleven terecht bent gekomen. 

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een reeks blogs met een thema, in dit geval de Sinterklaasperiode, waarover een groep bloggers heeft afgesproken om deze op een afgesproken datum en tijd online te laten gaan. De blog loopt rond zodat je van blog 1 naar blog 2 gaat en van blog 2 naar blog 3 en zo door tot je weer terug bent bij je beginpunt. Waar je in stapt maakt niet zo heel veel uit, immers is het een cirkel. Zo kan het dus zijn dat je hier louter toevallig terecht bent gekomen, omdat je Thuisleven actief volgt of via Kim van Mama’s mind, dé site waar je alle must-haves, must-reads en must-do’s voor moms & kids vindt.
Het doel van een bloghop is natuurlijk om het bereik van Thuisleven te vergroten en nieuwe lezers te trekken. Het heeft ook een leuk voordeel voor jouw als lezer. Zo kun je op elke blog een leuke prijs in de wacht kunt slepen en maak je kennis met andere blogs. Een win-win situatie dus!

Win (deze actie liep tot 24-11-2021)

Wij mogen van Identity Games tijdens de SinterklaasBloghop2021 het spel Escape Room The Game verloten. Het spel is geschikt voor de tienplussers. Lees de uitgebreide review van Miranda. Zo heeft het gezin met de grotere kinderen ook een leuke Sinterklaasavond! Tip: Cadeautjes dobbelspel voor Sinterklaasavond.

Winnen Escape Room The Game: Time Travel

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs? Laat onder dit artikel en op twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com een reactie achter. Noteer 24 november 2021 maar in de agenda want dan maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Zie jij je naam staan in de W.O.W. blog dan mag je ons een mail sturen om de prijs te claimen. Is de prijs niet tijdig geclaimd, dan gaat de prijs naar een ander.

Doorhoppen

Ofschoon je op Thuisleven niet uitgelezen raakt, bevelen we van harte de persoonlijke blog aan van Fleur Mama’s Liefste aan. Het is een blog vol verrassingen! Op het blog kun je tijdens de SinterklaasBloghop2021 een 4-in-1 Sinterklaas spellenbox en De Leukste Kids Sint & Kerst Hits winnen. Reden te meer dus om snel door te hoppen!

#Sinterklaasbloghop2021

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

85 reacties