Thuisleven.com > Sinterklaas > Sinterklaas top100 cd met winactie (gesloten)

Sinterklaas top100 cd met winactie (gesloten)

Inmiddels is het november en dan komt bij ons  het sinterklaasvirus. Eerst met de speelgoedboeken en dan zien ze in steeds meer winkels snoepgoed. En om in Sinterklaasstemming te komen zingen ze lekker veel sinterklaasliedjes. Ze zingen de oude traditionele maar ook de liedjes van Ernst en Bobbie, de club van Sinterklaas en het Sinterklaasjournaal. De kids waren dus ook heel blij toen de postbode deze nieuwe Sinterklaas cd bracht.

De Sinterklaas Top100 (2 cd):

De titel zegt het al 100 Sinterklaasliedjes op 2 cd’s dus heel wat tijd om lekker te genieten te dansen en lekker meezingen op de sinterklaasliedjes! Het is een heel leuke gevarieerde cd met verschillende artiesten en soorten liedjes. traditionele liedjes maar ook  liedjes van Mylène en Rosanne, Raak! en Dave Dekker. Natuurlijk zijn de pieten ook goed vertegenwoordigd op de cd, er staan liedjes op van Coole piet, Danspiet, Testpiet, Profpiet en Keukenpiet. Het is dus 1 groot feest om naar deze cd’s te luisteren.

Wat vinden wij van de cd:

De cd ziet er al erg leuk uit als je hem zo vast hebt. Ook staan er al een paar artiesten op de voorkant die door mijn kinderen gelijk werden herkend! Toen ik de lijst met artiesten ging lezen werd ik wel nieuwsgierig. De meeste zijn wel bekend maar ik wist niet dat Gerard Joling een sinterklaasliedje had gemaakt. Eenmaal de cd aan kon het dansen, swingen en zingen beginnen. De kinderen konden er veel meezingen en wat je niet kan meezingen omdat je het nog niet kent kan je wel heerlijk op dansen. Het is namelijk een super vrolijke cd. Hij heeft sinds dat wij hem hebben dagelijks aangestaan. Ze vinden hem ook heel gezellig als ze lekker aan het spelen zijn.

Onze eindconclusie is dat dit een super leuke en hippe kinder-cd is met leuke muziek waar de sinterklaasperiode nog gezelliger van wordt.

Win

Laat ons weten of jullie kinderen ook graag naar Sinterklaasmuziek luisteren en welke liedjes favoriet zijn. Je maakt dan kans op net zo’n leuke cd.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Bekendmaking

Op 21 november 2018 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

30 reacties

 • Mijn kleinkinderen luisteren graag naar Sinterklaasliedjes en zingen dan uit volle borst mee.
  Het liedje: Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar zachtjes tegen ’t raam, dat liedje is bij hen populair, want dan weten ze dat er een zak vol cadeautjes op de stoep staat.
  Bij mijn kinderen, het zelfde liedje, alleen vele vele jaren geleden.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor deze cd.

 • Dit zou erg leuk zijn voor mijn dochter, zodat ze de CD volop in en voor haar groep 3 kan afspelen. Zelf vond ze, samen met haar zus, cd van Henk Temmink en dan vooral over een haar in de soep van Sinterklaas heel leuk.

 • Ja leuk gezellig dansen springen en liedjes zingen in deze gezellige tijd.
  Dol op zie ginds komt de stoomboot en Hoor wie klopt daar kinderen

 • Superleuk! Mijn meisjes zullen dit fantastisch vinden. Sinterklaas Kapoentje blijft toch wel favoriet hier. En dit jaar komt er bij ons een schoentje extra bij te staan. We verwachten elk moment ons 3e kindje. Dus dit wordt onze eerste sinterklaas met zijn vijfjes.

 • Leuk! Wij als ouders hebben elkaar als piet leren kennen. Papa speelt nog als hoofdpiet o.a. tijdens de intocht a.s. zaterdag. Ik geniet met onze dochter vanaf de kade 😉 Liselotte telt al af en kijkt er ook al zo naar uit. Leuk om deze cd te kunnen winnen.

 • Ik zing me nu al de longen uit mijn lijf met Sinterklaasliedjes.
  Met mijn zes kleinkinderen is het leuk om al die liedjes te zingen.
  Het zou leuk zijn om de Sinterklaas top 100 te winnen, niet alleen voor mijn kleinkinderen ( 2-4-4-6-7-9 jaar ) maar ook voor mijn eigen.
  Want van deze muziek wordt ik vrolijk van.

 • Jazeker want sinterklaasmuziek is zo lekker vrolijk. vooral de pietenmove is in trek maar ook gewoon de liedjes als zie de maan schijnt door de bomen. ik doe graag mee.

 • “Sinterklaas, wie kent hem niet? Sinterklaas, Sinterklaas en natuurlijk Zwarte Piet!”
  Ik vond het vroeger een leuk liedje en Erin en Juun vinden hem ook erg leuk om te horen 🙂

 • Heerlijk die sinterklaasliedjes, lekker meezingen onder het knutselen. Hier zijn vooral de “oude”liedjes erg populair en ook fijn dat ik die mee kan zingen. Maar nieuwe muziek is ook erg leuk, dus ik doe graag mee aan deze actie!

 • Super leuk!!! Ik doe graag mee voor onze 2 kids. Favoriet is nog altijd de klassieker “Zie ginds komt de stoomboot” maar ook de modernere liedjes van Coole Piet en Danspiet!

 • jaa super leuk 😀 Ik maak graag kans. hier mogen we ook gaan ”starten” met de sinterklaas liedjes verzameling. Ons meisje vind nu alle muziek en liedjes prachtig om te luisteren; kunnen we vast oefenen als ze straks ook echt mee kan zingen. Dit jaar de 1e keer sinterklaas.

 • ons meisje maakt voor de 1e keer sinterklaas mee en we zullen dan de komende jaren de liedjes goed leren en met zoń cd moet dat zeker lukken