Thuisleven.com > Persoonlijk > Shop till you drop bij Radbag

Shop till you drop bij Radbag

Sinds afgelopen jaar heb ik de smaak te pakken met kruiden-tuinieren. Dit is gekomen door de vele verschillende gerechten die wij maken. Maar elke keer weer is er wel een van de kruidenpotjes leeg. Vooral basilicum, rozemarijn, tijm en oregano gaan er snel doorheen. Het kost een kapitaal om elke keer weer een potje met kruiden te kopen. Echter vind ik dat nog niet het meest vervelende, het feit dat elke keer weer het milieu belast wordt vind ik namelijk velen malen erger. Dus werd het min of meer verplicht tijd om hier wat aan te doen.

Grote plantenbak

Zodoende kocht ik een mooie grote plantenbak voor in de tuin. Daar deed ik de kruiden in en aan de andere kant een munt plant. Want buiten het feit om dat ik dol ben op koken met kruiden, is mijn favoriete drankje munt-thee. En dan het liefst vers. Nu zou je denken dat de muntplant zou overwoekeren, maar daar had hij niet eens de tijd voor. Schijnbaar vond één slak de kruiden zo lekker, dat hij de hele familie (met aanhang) heeft uitgenodigd om zo eens te trakteren op een 11 gangen-diner. Niet eenmalig maar gewoon elke dag. Op zich ben ik daar nog niet zo heel vies van, maar aangevreten basilicum blaadjes op je eten serveren is nou niet echt smakelijk. Logischerwijs haal ik potjes op zodat ik de planten kan verkassen naar binnen. Maar 2 weken vakantie in de zomer zorgde ervoor dat alles kapot was bij thuiskomst. Jottum!

Radbag

En nu vraagt manlief mij afgelopen week wat ik graag wil hebben voor kerst. Ik speur wat websites af en eindig bij Radbag. Een van mijn favoriete shops. De variëteit op de site van leuke hebbedingen die niet alleen erg leuk zijn maar soms ook bijzonder praktisch maakt dat ik elke keer weer wel iets vind. Dat blijkt een succes want binnen een no-time zie ik een mooie plantenbak van Rosti Mepal voor kruiden. De plantenbak bestaat uit 3 delen; een bak voor de plant, een touwtje met een plastic stekertje en een waterbak. Ideaal dus voor zowel de zomer, de winter, de herfst en de lente. Nooit meer een water te kort en/of slakken die mijn mooie kruiden op eten.

Maar dat is niet alles wat ik bestel. Vorig jaar had ik namelijk via PostNL mooie raamstiften gekregen met een mal. Dit jaar wil ik echter weer een mooie raamtekening maar dan met andere kleurtjes. Zodoende bestel ik de raamstiften (in goud en zilverkleur) lekker mee. En die blijken ook meteen een schot in de roos. Bij de verjaardag van mijn zoon kalk ik er namelijk mee op de ramen. Dat vond hij maar wat mooi.

Verrassing

En dan heb ik nog een leuke verrassing voor de kinderen besteld bij Radbag. Wel al stiekem uitgepakt en getest. En wat blijkt, de lengte is precies goed genoeg voor de boekenkast. Maar ook leuk te gebruiken voor een buitenfeestje. Bovendien erg geschikt voor de Kerstperiode. Zo heb je namelijk binnen no-time een mooie exotische kerstboom in je huis staan.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en zwanger.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

4 reacties

  • Altijd leuk zulke hebbedingetjes shoppen! Verse munt is echt heerlijk zo uit de tuin, ik heb ook basilicum, maggieplant en bieslook staan

  • Radbag is inderdaad een leuke webshop. Handige dingen, maar vooral grappige dingen kun je er vinden.
    En de magie van zelf zaaien en oogsten blijkt het leukst.

  • Ik hou ook zo van deze winkel. Maar ik moet er niet te vaak op gaan kijken haha. Net de Action, daar loop ik tegenwoordig ook alleen maar naar de spullen die ik nodig heb. Voor je het weet zit mijn virtuele mandje vol bij Radbag. Dusss, Ik ga maar niet te vaak kijken haha.