Scoor een gratis Oranjeleeuwin

Spaar je eigen WK vrouwenelftal
Bij elke besteding van 10,- ontvang je een gratis OranjeLeeuwin. Er zijn er 16, spaar ze allemaal! Laat zien dat je ons Oranje support en plak je OranjeLeeuwin op opvallende plekken, hang ze aan je sleutelhanger of gebruik ze voor je eigen tafelvoetbalspel, alleen verkrijgbaar bij Blokker.
Bij Albert Heijn krijg je bij besteding van 15 euro een gratis Leeuwinnen poster!

Voorwaarden

  • Je ontvangt een gratis OranjeLeeuwin bij elke besteding van 10,- met een max. van 3 OranjeLeeuwinnen per kassabon. Je kunt sparen voor 16 verschillende OranjeLeeuwinnen.
  • Bij een online bestelling ontvang je, ongeacht het bestedingsbedrag, een voucher voor 1 OranjeLeeuwin. Met deze voucher kan je in de Blokker winkel tot en met 7 juli 2019 een OranjeLeeuwin ophalen.
  • De Blokker WK campagne start op 27 mei en loopt tot en met 7 juli 2019.
  • Dubbele OranjeLeeuwinnen kan je wisselen bij de kassa. Naast de kassa staat een Ruil&Recycle-kom. De kassamedewerker heeft het recht de Ruil&Recycle-kom tijdelijk onder de kassa te plaatsen i.v.m. drukte of het moeten verlaten van de kassa.
  • Je kunt tot en met 14 juli jouw OranjeLeeuwinnen inleveren in de Blokker winkels om deze te laten recyclen.
Klik hier voor meer informatie.

OranjeLeeuwinnen ruilen en recyclen

Heb je dubbele OranjeLeeuwinnen en wil je je elftal compleet maken, kom ze dan omruilen in de winkel en maak je elftal compleet. En heb je OranjeLeeuwinnen over en weet je er geen bestemming voor, denk dan aan het milieu en lever deze in in de winkel. OranjeLeeuwinnen kunnen worden geruild tot en met 7 juli en worden ingeleverd tot en met 14 juli 2019.

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

Voeg commentaar toe