Thuisleven.com > Win(naar) > Purpuz planner 2019 winactie

Purpuz planner 2019 winactie

Wij hebben één exemplaar over van de Purpuz planner. Vandaar dat hij als winactie weg gaat.

Wat is een Purpuz planner?

Iedereen kent het wel… Je hebt een goed voornemen, een mooi plan en doet het niet… De Purpuz lost dit voor je op. Bestel de Purpuz planner en wordt in een inspirerende omgeving geholpen met het stellen, plannen en in balans behalen van je doelen. Purpuz is dé plek voor al je afspraken, ideeën, lijstjes, aantekening, doelen en to-do’s voor werk & privé. NEW in 2019: + updated Quotes + Buckelist + Gratis toegang Online Community.

Win

Zoals gezegd hebben wij één exemplaar te veel gekregen. Aangezien weggooien zonde is gaan we hem verloten onder de lezers! Wat moet je doen om kans te maken op dit exemplaar? Laat onder 3 willekeurige blogs een (zinvolle) reactie achter, reageer onder dit bericht met “done” en je dingt automatisch mee.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Daar moeten wij hard voor werken! Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 7 augustus 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

13 reacties