Parodontax niet goed geld terug
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Probeer Parodontax 14 dagen of vraag je geld terug

Probeer Parodontax 14 dagen of vraag je geld terug

Ervaar je het frisse en schone gevoel niet na het 14 dagen poetsen met Parodontax, dan vergoed Paradontax je aankoopbedrag voor 1 tube Parodontax tandpasta 75 ml.

Specifieke actievoorwaarden

Geldig op alle Parodontax tandpasta 75 ml verpakkingen, m.u.v. mini’s en duo’s. Je kunt de tandpasta kopen tijdens de actieperiode in een van de deelnemende winkels in Nederland:

Etos – van 07-09-2020 t/m 04-10-2020
Jumbo – van 28-09-2020 t/m 25-10-2020
Trekpleister – van 12-10-2020 t/m 25-10-2020
Kruidvat – van 26-10-2020 t/m 22-11-2020

Niet tevreden geld terug

Indien je niet tevreden bent over het product kun je aanspraak maken om het aankoopbedrag terug te krijgen, hiervoor moet je de stappen doorlopen die een bedrijf als voorwaarde stelt. Zo zijn er acties waarbij je het hele product op moet sturen. Lees dus eerst goed de gehele voorwaarden op de eigen site van het product alvorens je mee doet aan een actie. Mocht je besluiten mee te doen houdt er rekening mee dat ze bijna altijd vragen om een reden waarom je niet tevreden bent. Kortom dit is niet hetzelfde als een geld terug actie maar wel heel fijn om zo kennis te maken met een product.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

2 reacties

 • Wow…
  Dit product gebruik ik al sinds de vorige eeuw…
  Dat wordt ‘anders’ aanvinken. .
  Supergoed en verslavend product..!
  Prijzig ? Ja. Is het waard..

 • Aangevraagd, want ik heb bij deze tandpasta nog steeds de associatie van een (onaangename) zoutige smaak, een nieuwe frisse zou een stuk beter zijn om mij en velen over de streep te trekken!