Pulled Oats
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Probeer nu Gold & Green Pulled Oats® gratis!

Probeer nu Gold & Green Pulled Oats® gratis!

Krijg het volledige aankoopbedrag terug van één pak Gold & Green Pulled Oats®. Upload je kassabon en krijg het geld binnen 48 uur teruggestort. Pulled Oats® is een nieuw alternatief voor vlees, 100% plantaardig en zonder toevoegingen. Pulled Oats® is rijk aan ijzer, eiwit en sojavrij. Door de fijne smaak en bite is het de perfecte basis voor je favoriete pasta-, Tex Mex- of wokgerecht.

Specifieke actievoorwaarden: 

– Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
– Alleen geldig op Gold & Green Pulled Oats® Naturel 175 gr of Gold & Green TexMex 215 gr.
– Maximaal één deelnemend product per persoon, gekocht in een Albert Heijn of Deen-winkel in Nederland. Ook geldig bij webshop Picnic of online bij Albert Heijn of Deen.
– Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.
– Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De korting moet àltijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
– Heb je gebruikgemaakt van een kortingsactie in de winkel? Dan berekenen we jouw cashback altijd over het totaalbedrag (minus de winkelkorting) van alle gekochte actieproducten.
– Indien deze cashback-actie wordt verlengd, blijven de voorwaarden van kracht m.b.t. het aantal deelnames per kassabon, per rekeningnummer en per persoon.
– Let op: bewaar de kassabon goed. De kassabon kan tot 4 weken na afloop van de geld-terug-actie als bewijs worden opgevraagd.
– Deze geld-terug-actie is begonnen op 24-03-2021. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Deze actie eindigt op 31-12-2021 óf wanneer het maximaal aantal cashbacks is uitbetaald.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

1 reactie