Kleenex allergy comfort.
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Probeer GRATIS Kleenex Allergy Comfort Zakdoeken

Probeer GRATIS Kleenex Allergy Comfort Zakdoeken

Je kunt Kleenex Allergy Comfort zakdoeken (8 pakjes) nu gratis proberen bij Kruidvat. Doorloop onderstaande stappen en ontvang de coupon. Kleenex Allergy Comfort zakdoekjes (8 pakjes) zijn specifiek ontwikkeld om comfort te bieden bij allergieklachten, zoals een loopneus en tranende ogen. De zakdoekjes zijn hypoallergeen en bovendien dermatologisch én oogheelkundig getest, waardoor je ze veilig rond de ogen kunt gebruiken. Nog meer goed nieuws: ze bevatten 0% toegevoegde geur- en kleurstoffen, parfum en lotion; alles om vervelende irritatie te voorkomen! Probeer ze nu gratis!

Specifieke actievoorwaarden.

Deze actie is geldig van 11-07-2022 t/m 31-08-2022 en/of zolang de voorraad coupons strekt en geldt uitsluiten bij aankoop van Kleenex Allergy Comfort zakdoeken. Overige voorwaarden zie website.

Website.

Kleenex.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  • Hoi hoi. Ik probeer deel te nemen aan deze actie, maar krijg helaas geen stappen om te doorlopen om zo een coupon te bemachtigen (zoals omschreven staat in de omschrijving) en kan dus niet deel nemen aan deze actie. Kun je me verder helpen? Groetjes Sharon.