poen voor groen geld terug energiebesparende materialen
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Poen voor Groen- geld terug van energiebesparende materialen

Poen voor Groen- geld terug van energiebesparende materialen

Schaf energiebesparende materialen aan zoals led-lampen, tochtstrips, radiatorfolie of andere duurzame producten en je wordt beloond. Je ontvangt tot 50 euro als subsidie terug op vertoon van de kassabon. De zeven gemeenten waar de Poen voor Groen-actie loopt. Dit zijn: Almelo, Borne, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente en Twenterand.

Specifieke actievoorwaarden

  • De actie is vooralsnog verlengd tot 31 december 2021 maar OP=OP
  • Voor inwoners van deelnemende gemeenten
  • Slechts één aanvraag per adres
  • Alléén producten van de materialenlijst
  • bij deelnemende winkels
  • Alle actieproducten op één kassabon
  • Maximum subsidiebedrag 50 euro. Is het bedrag op de ingediende kassabon lager dan € 50,- dan krijgt de deelnemer dit lagere bedrag terug.

Website

Via Poen voor Groen

Poen voor Groen

“Poen voor Groen” is opgezet in het kader van de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Met deze subsidie wil de overheid huiseigenaren stimuleren hun woning energiezuiniger te maken met eenvoudig uit te voeren en aan te schaffen kleine duurzame maatregelen.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Bron afbeelding: Poen voor Groen

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties