Thuisleven.com > Persberichten & Goede Doelen > Persberichten Vrijdag #30 – Woonaccessoires

Persberichten Vrijdag #30 – Woonaccessoires

STIJLVOL, HANDGEMAAKT ÉN FAIRTRADE: ONTDEK DE UNIEKE WOONACCESSOIRES VAN MOROCCAN HERRITAGE

Van een zacht tapijt van zwart fluweel tot een handgesneden tafel van cederhout: Moroccan Heritage is dé plek voor de allermooiste Marokkaanse woonaccessoires en meubels. Elk item is met de hand gemaakt in Marokko van de beste materialen. Zoals een handira of bruidsdeken van hoge kwaliteit wol, afgewerkt met prachtige pailletten of een vintage kussen uit de Midden-Atlas. Ontdek de unieke collectie van het nieuwe merk Moroccan Heritage en maak kennis met de culturele rijkdom van Marokko. Maak van jouw interieur een sfeervol thuis met de woonaccessoires en meubels van Moroccan Heritage. Zo is een handgemaakte handira ideaal als sprei op bed, als deken op de bank of als unieke wanddecoratie in de woonkamer. De handgemaakte Marokkaanse Handira kussens zijn echte blikvangers in de woon- of slaapkamer en passen perfect bij de handira dekens. Of ga voor een stylish tapijt met kleurrijk borduurwerk, gemaakt in de Midden-Atlas. Hapjes serveer je voortaan op een handgeslagen dienblad, perfect te combineren met een houten onderstel met traditioneel snijwerk.

Duurzaam COCO-MAT lanceert nieuwe deco ERSI zomercollectie. 100% biologisch katoen of linnen, geïnspireerd op de natuur.

Het duurzame internationale lifestyle merk, COCO-MAT, gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en homeproducten lanceert haar nieuwe decoratieve zomercollectie Ersi, bestaande uit kussentjes, spreien en gordijnen gemaakt van 100% biologisch katoen en linnen. Voor deze collectie heeft het lifestyle merk zich laten inspireren door haar Griekse roots: natuurlijke materialen, zachte beachy en poederachtige kleurencombinaties, gestreepte dessins, aardetinten, geometrische vormen en natuurlijke patronen zoals bladeren en bloemen. De perfecte woonaccessoires die het interieur à la minute een zomerse look geven. Door haar all natural materialen en frisse kleurenpallet leent de COCO-MAT Ersi collectie zich perfect om op verschillende manieren te combineren. Alle stijlen hebben elk een eigen karakter. Samen vormen ze een geheel. Met deze dynamische verzameling kunnen er eindeloos (nieuwe) combinaties gemaakt worden; voor in de slaapkamer, woonkamer of voor in de tuin of op het balkon.

Aroma collectie – De kracht van geur

Het reukvermogen hangt samen met onze gevoelens en ons emotionele geheugen. In feite nemen geuren ons mee terug naar het verleden, naar gelukkige of ongelukkige gebeurtenissen. Sinds het begin der tijden hebben mensen geuren in hun leven gehad. Aromachology is de wetenschap die de psychologische effecten van geurstoffen bestudeert, hun gedragskwaliteiten en hun emotionele kwaliteiten. Deze sterke relatie tussen geur en menselijk gedrag wordt verklaard door de directe verbinding tussen het deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor emoties en het deel dat verantwoordelijk is voor de herinnering van het reukzintuig. Geurtjes kunnen ons daarom laten reizen in de tijd, om begraven herinneringen opnieuw te beleven en ze hebben een uniek vermogen om emotionele reacties op te roepen. Informatie bij: www.lampeberger.nl.

Dekton® by Cosentino presenteert Vera en Kira, twee nieuwe, natuurlijke kleuren vol kracht en persoonlijkheid

Cosentino Group lanceert twee nieuwe kleuren voor Dekton® by Cosentino, waarin natuur en esthetiek de hoofdrol spelen. Vera en Kira zijn de namen van deze nieuwe kleuren. Beide kleuren zijn geïnspireerd op de puurheid en originaliteit van natuursteen, aangevuld met de vooruitstrevende eigenschappen en voordelen van Dekton® ultracompacte oppervlakken. De nieuwe kleuren Vera en Kira zijn geïnspireerd op het elegante en veelzijdige uiterlijk van het populaire Gris Pulpis marmer. Het verschil tussen beide zit hem in de kleur van de achtergrond. Waar Vera een grijsachtige betonkleur heeft, biedt Kira een afwerking in aardetinten. Vera en Kira vallen onder de Natural Collection van Dekton®. In deze collectie presenteert Cosentino de mooiste op bijzonder natuursteen geïnspireerde kleuren die trouw zijn aan de grillige trekken die zijn ontstaan uit miljoenen jaren geologische werking. Dekton® Vera, geïnspireerd op het bekende Gris Pulpis marmer, is een kleur met penseelstreken van natuursteen en cement. De geaderde structuur en de betonachtige ondergrond maken van Vera een samensmelting tussen het natuurlijke en het industriële en laten deze van hun elegantste kant zien. De grijze afwerking wordt gecombineerd met een structuur van lichte aderen, met de esthetiek van conventionele kleuren. Het is een voorstel met een architectonisch tintje, ontwikkeld vanuit de laatste trends en functionaliteit. www.cosentino.com

Shopping Special – Wanddecoratie

 

 

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (13), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

1 reactie