Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Paw Patrol Fans opgelet: deze dvd moet je hebben!!

Paw Patrol Fans opgelet: deze dvd moet je hebben!!

klaar voor het moeras avontuur!

Paw patrol. Wie kent ze niet? Die super schattige en stoere pups van de Paw Patrol? En nu zijn Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma terug met nieuwe spannende avonturen op DVD!! Hoe leuk is dat?! In een serie van 5 lange verhalen zijn de pups te zien op deze echt leuke dvd van Paw Patrol: The Ultimate Rescue!

Wat staat er op de dvd?

  • De Pups redden de koninklijke katten – Nadat de koninklijke katten zijn gekatnapped op hun weg naar Avonturen Baai, heeft Ryder alle pups nodig om Chase te helpen om deze spannende zaak tot een goed einde te brengen in een Super Politie Redding.
  • De Pups redden de tijgers – Wanneer ze op zoek zijn naar een hele bijzondere tijger, Vallen de Turbots in een diepe grot in een vulkaan. De Paw Patrol zal alles op alles moeten zetten met de Super Vliegtuig Redding met behulp van Skye’s super helicopter.
  • De pups redden het Filmmonster – Nadat de jaloerse Burgemeester Humdinger probeerde het mechanische Filmmonster van Avonturen Baai te besturen, moeten de pups het onder leiding van Marshal opnemen tegen een vuurspugende Robot in een Super Brandweer Redding!
  • De pups redden een Pony – Zal Zuma samen met de andere pups deze pony kunnen redden in dit super Moeras Avontuur?
  • De pups redden Ace – Alles trilt en schudt onder Avonturen Baai. Ryder heeft Rocky nodig om de pups te leiden in deze Super Maak het Redding! Zal het ze lukken?

Verschil tussen de DVD en de tv.

De Koninklijke katten

Kortom: 5 hele leuke en spannende avonturen. Nu is het zo dat mijn zoontje Paw Patrol fan is en dat we de meeste afleveringen op tv ook wel gezien hebben. Maar deze dvd is echt iets anders! Op deze dvd wordt telkens een specialisatie van een van de pups uitgelicht in de vorm van een redding. Het leuke is dat dan niet een hond  bijvoorbeeld een politiepakje aan heeft, maar allemaal. Alles is aangepast op een politie redding. Ook de voertuigen, die zijn ineens mega groot. Er kunnen allerlei andere items aan vast gemaakt worden waardoor die nog groter wordt.  Super vet dus, volgens mijn zoontje. Met name de brandweerwagen! Groot, groter, grootst!  Het is echt een verademing om naar te kijken naast al die andere filmpjes van de TV. Zelfs mijn dochter van 10 keek rustig mee!

Conclusie

Deze dvd van Nickelodeon is zeker de moeite waard om te kopen voor iedere Paw Patrol fan! De dvd is voor alle leeftijden en je hebt 101 minuten kijk plezier! Dit is ook zeker een leuk cadeau voor december of voor een verjaardag!  Gegarandeerd dat het een hit zal zijn! Een echte aanrader dus.

Op Thuisleven hebben we vaker aandacht gespendeerd aan Paw Patrol.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen *

2 reacties