Thuisleven.com > Korting & Spaaracties (inclusief Geld Terug Actie) > Niet tevreden geld terug van de Valess Crispy Sticks

Niet tevreden geld terug van de Valess Crispy Sticks

Product: actieverpakkingen van Valess Crispy Sticks

Specifieke actievoorwaarden: Deze geld-terug-actie heeft betrekking op de actieverpakkingen van Valess Crispy Sticks, te herkennen aan de actiesticker op de verpakking. De Actie loopt van 15 oktober t/m 16 november 2018.

Niet tevreden geld terug
Indien u niet tevreden bent over de Valess Crispy Sticks dan kunt u aanspraak maken om het aankoopbedrag terug te krijgen, hiervoor moet u de stappen doorlopen die een bedrijf als voorwaarde stelt. Zo zijn er acties waarbij u het hele product op moet sturen. Lees dus eerst goed de gehele voorwaarden op de eigen site van het product alvorens u mee doet aan een actie. Mocht u besluiten mee te doen houdt er rekening mee dat ze bijna altijd vragen om een reden waarom u niet tevreden bent. Kortom dit is niet hetzelfde als een geld terug actie maar wel heel fijn om zo kennis te maken met een product.

Website: via Eurosparen

Lees meer over niet tevreden geld terug acties.

Facebookgroep Tips & Acties van Thuisleven

In onze Facebookgroep komen nog meer acties aan bod die het blog niet halen. Ook kun je daar makkelijk de acties delen die je tegen komt op het internet. En oproepjes tot ruil plaatsen.

Aanvullende informatie

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Korting & Spaaracties pagina alle lopende Geld Terug Acties, maar ook kortingsacties, op een rijtje staan.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

Linda Meester

Voeg commentaar toe